Cum sa te intalnesti cu un Sagetator?

Cum sa te intalnesti cu un Sagetator?

Ai intalnit un om deosebit aflat in zodia Sagetatorului? Nu stii cum sa il abordezi? Sa fii intr-o relatie cu un Sagetator necesita multa rabdare. Trebuie sa inveti cine este si ce vrea de la viata.

Aventurierul. Tipul acesta nu este un baiat de casa in niciun sens al cuvantului. Ii place sa stea afara si sa socializeze. Nu poti fi geloasa pentru ca relatia ta nu va merge niciodata asa. Trebuie sa accepti personalitatea sa deschisa si sa intelegi ca asa este el.

Rebel sau conformist. Sagetatorul traieste viata constant ca o lupta intre ce e bine si ce isi doreste de fapt. Poate fi conflictual, adesea se poarta ca un rebel dupa care se schimba si se conformeaza societatii. Asta poate deveni confuz, dar este ceva ce trebuie sa accepti daca iubesti un Sagetator.

Dragostea…cand vine vorba de dragoste, un Sagetator este o forta foarte pasionala, dar pasiunea aceasta trebuie cultivata. De obicei el se va stabili la casa lui mai tarziu, in viata. Sa cumintesti un tanar Sagetator este imposibil. Trebuie sa ii treaca aventura din sange inainte sa se dedice relatiei total. Asta inseamna ca daca vrei sa fii intr-o relatie cu el, trebuie sa astepti momentul potrivit, cand este pregatit si el.

Poate fi dificil si sa ii mentii atentia. Trebuie sa fii pregatita sa accepti iesirile lui nebune. Nu te poti astepta sa traiesti dupa un plan sau program cu el. Daca poti sa tii pasul cu el si sa il tii deoparte de plictiseala, atunci chiar ai sanse bune sa te alegi cu un Sagetator mai incolo.

Cu cine e compatibil? Se pare ca multe zodii se potrivesc cu Sagetatorul: Berbecul, Leoaica, Varsatorul sunt zodii foarte bune si compatibile. Cele mai putin compatibile sunt Taurul si Scorpionul.

Related articles
0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Comment