Semne ca te iubeste

Semne ca te iubeste

Odata ce esti implicat intr-o relatie, incepi sa te intrebi daca se construieste ceva sau nu. Daca simti stabilitate si prevezi ca va fi ceva de lunga durata. semne-ca-te-iubeste

Poate nu mergi pana la a-ti pune intrebarea daca este sau nu “acea persoana”, dar cu siguranta esti nedumerit daca e iubire.

Iubirea este ceva profund, de aceea mult prea dificil de a fi explicata concret si mai ales de a fi exprimata doar intr-un anumit mod.

Daca iubirea nu a fost declarata, nu inseamna ca trebuie sa devii nesigur si sa devii chitibusar, incercand prin diverse motive sa-ti faci partenerul/partenera sa-ti spuna magicele cuvinte. Important e sa simti ca te iubeste. Si iti poti da seama si fara sa-ti fie ceva confirmat verbal.

Gandeste-te la gesturile sale, mai ales la gesturile mici. De cele mai multe ori, ele sunt cheia.

Felul in care te tine de mana, faptul ca te lasa sa-i folosesti periuta de dinti, faptul ca te priveste cand dormi(asta nu ai de unde sa o stii, decat daca trisezi), lucruri marunte care tipa, urla iubirea ce o poarta pentru tine.

Cand fiecare vena zvacneste pentru tine, mai e nevoie de vreo certificare verbala ? Eu cred ca nu…

Related articles
4 Comments
 1. alexandra May 13, at 06:37

  eu il iubesc ffff mult.......dar nu pot sa imi dau seama daka ma iubeste si el.......mai fake unele gesturi cateodata dar doar cateodata.......va rog ajutatima:((:((:((:((:((

 2. Hellina January 22, at 13:52

  mda, ce relatie vrei la 12-13 ani? ..e mai bine sa nu sti >:) [-(

 3. geani January 22, at 17:07

  :x

 4. Georgiana August 19, at 15:46

  Sunt cu un băait am mai fost cu el de 2 ori până acum . Nu ştiu dacă ţine la mine sau doar e aşa la mişto . Nu ştiu ce să cred . Îmi spune să ne întâlnim şi a doua zi el pleacă pe faleză .

Leave a Comment