Semne ca te iubeste

Odata ce esti implicat intr-o relatie, incepi sa te intrebi daca se construieste ceva sau nu. Daca simti stabilitate si prevezi ca va fi ceva de lunga durata. semne-ca-te-iubeste

Poate nu mergi pana la a-ti pune intrebarea daca este sau nu “acea persoana”, dar cu siguranta esti nedumerit daca e iubire.

Iubirea este ceva profund, de aceea mult prea dificil de a fi explicata concret si mai ales de a fi exprimata doar intr-un anumit mod.

Daca iubirea nu a fost declarata, nu inseamna ca trebuie sa devii nesigur si sa devii chitibusar, incercand prin diverse motive sa-ti faci partenerul/partenera sa-ti spuna magicele cuvinte. Important e sa simti ca te iubeste. Si iti poti da seama si fara sa-ti fie ceva confirmat verbal.

Gandeste-te la gesturile sale, mai ales la gesturile mici. De cele mai multe ori, ele sunt cheia.

Felul in care te tine de mana, faptul ca te lasa sa-i folosesti periuta de dinti, faptul ca te priveste cand dormi(asta nu ai de unde sa o stii, decat daca trisezi), lucruri marunte care tipa, urla iubirea ce o poarta pentru tine.

Cand fiecare vena zvacneste pentru tine, mai e nevoie de vreo certificare verbala ? Eu cred ca nu…

4 thoughts on “Semne ca te iubeste”

  1. eu il iubesc ffff mult…….dar nu pot sa imi dau seama daka ma iubeste si el…….mai fake unele gesturi cateodata dar doar cateodata…….va rog ajutatima:((:((:((:((:((

  2. Sunt cu un băait am mai fost cu el de 2 ori până acum . Nu ştiu dacă ţine la mine sau doar e aşa la mişto . Nu ştiu ce să cred . Îmi spune să ne întâlnim şi a doua zi el pleacă pe faleză .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>