Sms-uri De 1 Martie – felicitari si urari de martisor

Sms-uri De 1 Martie – felicitari si urari de martisor

Sms-uri De 1 Martie pentru sotii,iubite,prietene,surori,colege de munca

 

A venit Martie, Martisorul, Ziua Femeii si incerc sa te pastrez doar pentru mine si sa-mi inving ispita, sper sa ai bani ca Becai, minte ca Margaret Thatcher si forta ca Nikita.

Acum mi-e usor ca-ti dau un mesaj sms si-ti iau un martisor sa sarbatorim venirea primaverii, nu am uitat nici pana acum ca cel mai greu mi-a fost in 1990 cand ti-am luat martisorul printre gaza lacrimogene…ca toti minerii.

Am vrut sa-ti cumpar flori, dar tfelicitare-1-martieu esit cea mai frumoasa floare, am vrut sa-ti iau un Ferarri din 2007 dar ti-am luat doua martisoare.

Atunci cand popoarele migratoare veneau cu ganduri cotropitoare peste acest minunat popor, noi le dadeam martisoare..pentru ca asa-i romanul, primitor…

Chiar daca uneori taranul roman isi bate femeia de-o snopeste, de 1 Martie nu uita de Martisor..ca asa e romaneste.

Desi acum 100 de ani visai la dreptul de a parasi bucataria si nu aveai nici o valenta, acum este 1 Martie e ziua ta si este ceea ce literatura de specialitate numeste “femeie independenta”…

Este Ziua Femeii, o perioada grea pentru orice barbat de meserie, trebuie sa abordam acest eveniment cu calm, ratiune si cu multa diplomatie.

Intr-o zi cu soare in care miroase a sarbatoare, iti dau si eu mesaje primavaratice cu aroma de martisoare.

Mesajele de martisor sau de ziua femeii mereu m-au pus in dificultate..dar azi s-a intamplat ceva care chiar m-a bulversat, eram la alimentara..in fata mea era Cioaca, a cumparat salam…si a zis ca-l vrea feliat…

Nu gasesc nici un martisor frumos si in piata au numai flori ofilite, mi-e frica sa nu pleci cum a plecat Kosovo de langa Serbia..asa pe nesimtite.

Stiu ca era mai frumos sa-ti iau un martisor decat sa-ti dau un mesaj pe telefon..dar intelge-ma si pe mine, sunt un fel de Eminescu si traiesc numai prin rime.

Stiu ca nu ti-am luat martisor si am fost un mare taran si mai stiu ca esti cea mai frumoasa femeie din spatiul sud-est european.

Sunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele.

Sunt veteran in Legiunea Straina si am luptat 4 ani ca mercenar in Afghanistan, cea mai grea batalie pentru mine ramene saptamana dintre 1 si 8 Martie..asta se intampla in fiecare an.

Related articles
2 Comments
  1. felicitari March 13, at 15:12

    Toate mesajele sint super.Felicitarilor celor ce le-au scris si celor ce obisnuiesc sa trimita!

  2. raluca March 04, at 21:01

    :-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w misto site!!dar nu da cemi trebu mie

Leave a Comment