Trucuri pentru sprancene frumoase

Trucuri pentru sprancene frumoase

sprDesi usor neglijate sau apreciate drept un detaliu estetic insignifiant, sprancenele trebuie sa arate impecabil in orice moment al zilei sau al serii. De ce? Pentru ca acestea intregesc frumusetea unui chip, ii definesc personalitatea, sustin armonia si echilibrul intregii fizionomii si-i asigura in acelasi timp expresivitate si contur.

Desi usor neglijate sau apreciate drept un detaliu estetic insignifiant, sprancenele trebuie sa arate impecabil in orice moment al zilei sau al serii. De ce? Pentru ca acestea intregesc frumusetea unui chip, ii definesc personalitatea, sustin armonia si echilibrul intregii fizionomii si-i asigura in acelasi timp expresivitate si contur. 
Bineinteles ca atunci cand vine vorba de pensarea si corectarea sprancenelor, cea mai eficienta solutie de infrumusetare o reprezinta aceeea de a te lasa pe mana unui specialist. Dar, ca de fiecare data, lipsa timpului isi spune cuvantul… Exista insa anumite trucuri de ingrijire a sprancenelor aflate la indemana oricarei dintre noi si care, cu putina practica si indemanare, pot fi puse in aplicare cu succes chiar si de acasa. Iata cateva dintre acestea:

Forma spracenelor poate fi rectificata cu ajutorul unei pensete speciale, iar pensarea trebuie sa fie executata imediat dupa demachierea si hidratarea zonei ochilor. In cazul in care pielea din aceasta zona este mai sensibila, iar radacinile firelor sunt mai viguroase, se aplica crema intr-un strat mai gros, lasandu-se sa se infiltreze bine in piele. Firele de par trebuie smulse de la radacina cu o panseta nu foarte ascutita pentru a nu rani pielea. Daca pielea se irita, in zona respectiva se aplica comprese reci cu ceai de musetel sau se trece un cub de gheata peste pielea din zona respectiva.

-Care este lungimea ideala a unei sprancene? Lungimea ideala a unei sprancene frumoase este data de linia imaginara care pleaca in linie verticala de la baza nasului si alta care porneste in unghi, intersectandu-se cu prima.

-Pensate corespunzator, sprancenele prezinta marele avantaj de a corecta si forma ochilor. Astfel, daca se doreste corectarea ochilor apropiati, sprancenele vor fi pensate indeosebi la baza, iar daca se urmareste obtinerea unui efect de ridicare a pleoapelor cazute, sprancenele vor fi pensate mai ales spre coada ochiului. In acest fel, arcada va parea mai mare decat este in realitate.

Se stie ca prin tunderea varfurilor sprancenelor acestea devin mai dese. Rolul tunderii varfurilor este acela de a regenera firele de par, indepartand in acelasi timp varfurile tocite sau decolorate de soare. Cum se executa insa corect tunderea sprancenelor? In primul rand, sprancenele trebuie sa fie pieptanate orientand varfurile in sus, dupa care vor fi taiate simetric.

Related articles
5 Comments
 1. Anonimus September 29, at 09:41

  :((:((:((:((:((:((:((am ramas fara sprancene ...si astept sa-mi creasca ...acu vreau sa va intreb cum se vede la un baiat de 13 ani fara sprancene?:) please help me ...nu stiu daca sa mai ies din casa sau nu ...mi-e rusine si colegii fac misto de mine

 2. costy April 09, at 18:55

  eu spicenele groase da cam scurte si nu prea ies in evidentza la mine sunt Brunet un sfat va rog la id oprea_costyysteaua

 3. costy April 09, at 18:57

  eu am spincenele groase ,da nu lungi ,sunt cam scurte si nu prea ies in evidenta care vrea sa`mi dea un sfat connect la id oprea_costyy_steaua

 4. aaaaAaaa April 22, at 10:13

  vreau shi eu sprincene frumoase:((:((:((:((:((:((:(:(:(

 5. aaaaAaaa April 22, at 10:14

  cine ma poate ajuta???:-?:-?:-?

Leave a Comment