postura buna

Mii de reviste de sănătate , experți de fitness , instructori de gimnastică și medici trebuie să fi spus că o poziție bună este o cheia pentru o sănătate bună . De fapt ,o bună postură bună a fost impregnată în mintea noastră încă din zilele de școală . Știi beneficiile unei poziții bune a corpului ? Ei bine , aici e ghidul tau . Aruncă o privire la primele 8 beneficii ale unei poziții bune .

1 . Îmbunătățește imaginea de sine

O postură bună are un impact vizibil asupra aspectului dumneavoastră . În primul rând , o poziție bună te face să pari mai subțire , mai înaltă și mai suplă ( chiar dacă sunteți un pic supraponderale ! ) . În al doilea rând , atunci când ești înalt , aveți un har și un mers care reflectă încrederea dumneavoastră și stimulează imaginea de sine .

2 . Îmbunătățește încrederea

Studiile arată că persoanele cu o poziție bună oferă mai multă încredere decât cei care au o postură proastă . Acest lucru se datorează faptului că atunci când stai drept, te simti extrem de încrezător . Încerearcă să stai drept timp de 2 minute în scaun chiar acum , și observă diferența !

3 . Îmbunătățește concentrarea

Așa cum am menționat mai devreme , o poziție bună facilitează respirația . Când respiri cu ușurință , ai tendința de a inhala mai mult oxigen , care este cerut de creier pentru a funcționa eficient . Cîând funcțiile creierului funcționează în mod eficient , abilitățile cognitive și nivelul de concentrare este ridicat .

4 . Facilitează circulația sângelui

O poziție bună îmbunătățește circulația sângelui în organism . Ca urmare , există riscuri reduse de fprmre a cheagurilor de sânge , obstrucție a nervilor și vaselor de sânge . Prin urmare , există șanse mai mici de a contracta probleme majore de sănătate .

5 . Facilitează procesul de respirație

O poziție bună facilitează procesul de respirație . Când stai în picioare , mușchii se relaxează și veți respira mai ușor. Studiile arată că oameni cu o poziție bună respiră mai ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here