Vremurile se schimba. Si din ce in ce mai repede. Ceea ce femeile din anii ’80 doreau la acea vreme, astazi este posibil. Unul dintre aceste avantaje este tehnica de micropigmentare sprancene, mai precis, cea care se aplica la sprancene. Aceasta este o metoda noua, care include si multe avantaje, desi cateva considerente trebuie luate in considerare inainte de a lua decizia finala.

Lumea medicinei estetice continua sa progreseze in ultima vreme si adopta lent diferite tipuri de tehnici de frumusete pentru a obtine cele mai bune rezultate in estetica clientilor. Una dintre tehnicile care provoaca, fara indoiala, mai multe furori, este micropigmentarea sprancenelor, o tehnica de machiaj semi-permanent aparuta in Asia, care are drept scop corectarea sau reconstruirea unei sprancene.

Micropigmentare sprancene – ce este?

Micropigmentarea pentru sprancene este o tehnica de injectare a pigmentilor sub suprafata pielii pentru a desena si simula parul sprancenelor. Rezultatele, desi sunt bune, sunt diferite de grefe, dar atunci cand exista o pierdere totala a parului corporal sau daca foliculul este slabit de eliminarea succesiva a parului, aspectul persoanei se imbunatateste foarte mult atunci cand se utilizeaza micropigmente in sprancene.

In zilele noastre, este o metoda care este aproape de tatuaj, dar in loc de a desena figuri si motive, ea creeaza senzatia ca exista par. In plus, acest tip de tehnica sau procedura estetica poate fi folosita si in alte zone ale corpului, cum ar fi genele, buzele, si scalpul. Pentru alte articole despre moda, frumusete, sanatate, si altele viziteaza gandimsinoi.ro.

micropigmentare sprancene

Ingrijire sprancene dupa micropigmentare

Desi micropigmentarea se realizeaza in cele mai superficiale straturi ale pielii, aceasta necesita un timp de vindecare si o ingrijire ulterioara. Sfatul nostru? Pentru iritare este normal sa simtiti mancarime in zona, nu zgariati sau scoateti crusta si, daca doriti sa accelerati procesul, utilizati o crema speciala pentru tatuaje, veti observa zona hidratata si pielea reinnoita.

Este un proces rapid si fiabil. Cu aceasta procedura economisiti timp pe termen mediu si lung, deoarece nu va trebui sa va atingeti sprancenele atat de des si forma acestora va fi intotdeauna perfecta. Machiajul va fi de asemenea redus, pentru ca nu va trebui sa umpleti gaurile cu un creion.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here