Ce este oja semi-permanenta? Care este diferenta fata de gel? 

Pentru a raspunde la toate aceste intrebari, trebuie sa precizam mai intai ca, spre deosebire de gel, oja semi-permanenta are anumite caracteristici care pot indica avantaje, dar si dezavantaje pentru femeile care sunt pasionate de reconstructia unghiilor.

Mai intai de toate, sa spunem ca oja semi-permanenta nu are nimic de-a face cu reconstructia reala, care se face cu ajutorul gelului si apoi intarit la UV: oja semi-permanenta, de fapt, este un punct de mijloc intre oja obisnuita si gel, si acesta din urma prezinta doar cateva caracteristici similare.

oja semi-permanenta

Oja semipermanenta: ce este?

Oja semipermanenta este un produs pe care il putem gasi in acelasi format ca si oja obisnuita – prin urmare, cu o pensula clasica deja prezenta in pachet – si pe care o putem gasi in orice culoare si nuanta ne place.

Acest produs, spre deosebire de gel, are o durata mai scurta pe unghii (2-3 saptamani fata de 4 sau 5 cu gel), dar in acelasi timp, are si un avantaj interesant pentru cele care nu doresc sa faca reumplerea. Pentru alte articole interesanta da click aici.

In general, oja semi-permanenta este primul pas pentru toate acele femei care, pentru prima data, se apropie de lumea unghiilor: avantajul este de a incerca un produs diferit, dar care nu are dezavantajul gelului de a agresa unghia cand este indepartat.

Caracteristicile „vizuale“ ale ojei semipermanenta nu sunt mult diferite de cele prezentate de gel: cele care folosesc acest produs au maini frumoase si stralucitoare, in acelasi mod ca si cele care folosesc gel, dar exista unele avantaje (vizibile sau nu) cu privire la cine prefera oja semi-permanenta sau gelul.

Primul avantaj este usurinta si viteza de aplicare: de fapt, manichiura cu oja semi-permanenta se realizeaza mult mai usor si mai rapid. Chiar daca are nevoie si de uscarea la UV – la fel ca gelul – aplicarea sa este mai rapida si este foarte apropiata de cea a ojei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here