Termeni si conditii

Urmatorii termeni si conditii („Termenii si conditiile”) guverneaza utilizarea de catre dumneavoastra a acestui site web, precum si orice continut, caracteristici sau functionalitate puse la dispozitie de sau prin intermediul acestui site web, inclusiv orice subdomenii ale acestora sau aplicatie („Site-ul Web”). Putem modifica Termenii si conditiile din cand in cand, in orice moment, fara a va notifica, prin postarea unor astfel de modificari pe site-ul Web. PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI WEB, ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII APLICATE UTILIZARII DE CATRE DUMNEAVOASTRA SITE-ULUI WEB.

Detinem, exclusiv toate drepturile, titlul si interesul asupra si pentru site-ul Web, tot continutul (inclusiv, de exemplu, audio, fotografii, ilustratii, grafica, alte imagini vizuale, video, copiere, text, software, titluri, fisiere Shockwave etc.), cod, date si materiale pe acestea, aspectul, designul si organizarea site-ului web, precum si compilarea continutului, codului, datelor si materialelor de pe site-ul web, incluzand, dar nelimitandu-se la orice drepturi de autor, drepturi de marca, drepturi de brevet, drepturi la baze de date, drepturi morale, drepturi sui generis si alte drepturi de proprietate intelectuala si drepturi de proprietate in acestea. Utilizarea de catre dvs. a site-ului web nu va acorda dreptul de proprietate asupra continutului, codului, datelor sau materialelor pe care le puteti accesa pe sau prin intermediul site-ului web.

Cu exceptia cazului in care se indica altfel in mod expres in acesti Termeni si conditii sau pe site-ul Web, orice distributie comerciala sau promotionala, publicarea sau exploatarea site-ului web sau orice continut, cod, date sau materiale de pe site-ul web este strict interzisa, cu exceptia cazului in care ati primit permisiunea prealabila scrisa prealabila din partea personalului nostru autorizat sau a titularului de drepturi aplicabil in alt mod. In afara de ceea ce este permis in mod expres aici sau pe site-ul Web, nu puteti descarca, posta, afisa, publica, copia, reproduce, distribui, transmite, modifica, efectua, difuza, transfera, crea lucrari derivate din, vinde sau exploata altfel orice continut , cod, date sau materiale pe sau disponibile prin intermediul site-ului Web. De asemenea, sunteti de acord sa nu modificati, sa editati, sa stergeti, sa eliminati, altfel sa modificati semnificatia sau aspectul sau sa reutilizati oricare dintre continut, cod, date sau alte materiale de pe sau disponibile prin intermediul site-ului Web, inclusiv, fara limitare, modificarea sau eliminarea oricaror marci comerciale, nume comerciale, sigle, marci de servicii sau orice alt continut de proprietate sau notificari privind drepturile de proprietate. Recunoasteti ca nu obtineti niciun drept de proprietate prin descarcarea sau utilizarea in alt mod a materialelor protejate prin drepturi de autor de pe sau prin intermediul site-ului Web. Daca faceti o alta utilizare a site-ului web sau a continutului, codului, datelor sau materialelor de pe acesta sau disponibile prin intermediul site-ului web, cu exceptia cazului in care se prevede altfel mai sus, puteti incalca drepturile de autor si alte legi din Romania si din alte tari.

Site-ul nostru poate contine hyperlinkuri catre site-uri web si resurse detinute si operate de terti.  Recunoasteti si sunteti de acord ca nu avem nicio responsabilitate pentru informatiile, continutul, produsele, serviciile, publicitatea, codul sau alte materiale care pot sau nu sa fie furnizate de sau prin intermediul Site-urilor conectate, chiar daca sunt detinute sau administrate de afiliati ai nostri. Link-urile catre site-uri conectate nu constituie o aprobare sau sponsorizare de catre noi a unor astfel de site-uri web sau a informatiilor, continutului, produselor, serviciilor, publicitatii, codului sau altor materiale prezentate pe sau prin intermediul acestor site-uri web. Includerea oricarui link catre astfel de site-uri pe site-ul nostru nu implica aprobarea, sponsorizarea sau recomandarea noastra a acelui site. Newgirl.ro nu isi asuma orice raspundere pentru link-urile de la un alt site web catre acest Site Web si catre un alt site web de pe acest site web. Newgirl.ro nu poate garanta standardele oricarui site web catre care sunt furnizate linkuri pe acest Site Web si nici nu vom fi responsabili pentru continutul acestor site-uri sau pentru orice linkuri ulterioare. Nu declaram si nu garantam ca continutul oricarui site web tert este corect, conform cu legislatia statului sau federala sau conform cu drepturile de autor sau alte legi privind proprietatea intelectuala. De asemenea, nu suntem responsabili pentru nici o forma de transmitere primita de la niciun site web conectat. Orice incredere in continutul unui site web al unei terte parti se face pe propriul risc si va asumati toate responsabilitatile si consecintele care rezulta din aceasta incredere. Newgirl.ro nu poate garanta standardele oricarui site web catre care sunt furnizate linkuri pe acest site web si nici nu vom fi responsabili pentru continutul acestor site-uri sau pentru orice linkuri ulterioare. Nu declaram sau garantam ca continutul oricarui site web tert este corect, conform cu legislatia statului sau federala sau conform cu drepturile de autor sau alte legi privind proprietatea intelectuala. De asemenea, nu suntem responsabili pentru sau orice forma de transmitere primita de pe orice site web conectat. Orice incredere in continutul unui site web al unei terte parti se face pe propriul risc si va asumati toate responsabilitatile si consecintele care rezulta din aceasta incredere. Newgirl.ro nu poate garanta standardele oricarui site web catre care sunt furnizate linkuri pe acest site web si nici nu vom fi responsabili pentru continutul acestor site-uri sau pentru orice linkuri ulterioare.