Culoarea a jucat intotdeauna un rol important in moda. Si, desigur, de fiecare data, sezoanele necesita culori 2018 noi, accentuand starea de spirit a femeilor prin moda si amestecandu-se armonios cu peisajul.

In fiecare an, echipa Pantone Color Institute creeaza raportul de moda PANTONE Fashion Trend Report. In 2018, specialistii au stabilit Ultra Violet ca si culoarea anului 2018.

De data aceasta, rezumatul general al culorilor la moda pentru primavara-vara anului 2018 a fost evidentiat de designerii de moda de la Fashion Week din New York. Exista si cateva surprize pentru noile sezoane din 2018.

Culori 2018 pentru sezonul de primavara-vara 

In noua paleta de primavara, Pantone include 12 culori 2018 sezoniere (in loc de 10 ca de obicei), pentru barbati si femei. Pentru prima data, acest raport include si 5 culori esentiale de baza care formeaza baza oricarui garderoba. Culorile la moda pentru primavara-vara anului 2018 insufla un sentiment de bucurie, optimism si distractie.

1. Culori 2018 – Meadowlark – Galben primavaratic

Este o culoare independenta si plina, dar se combina foarte bine si cu alte tonuri. Desi cea mai buna combinatie este cu tonuri monocromatice si cu culorile negru si alb. O alta combinatie ideala este nuanta nisip – un ton neutru care se numara printre culorile la moda pentru primavara-vara anului 2018.

culori 2018

2. Culori 2018 – Cherry Tomato

Cherry Tomato – este o culoare impulsiva, combinand tonuri roscate si portocalii. Luminozitatea ei calda nu poate fi trecuta cu vederea, este rara si expresiva, interesanta si energica. Fara indoiala, hainele in aceasta culoare sunt pentru personalitati indraznete si sigure pe ele. Vedeti si alte articole care v-ar putea interesa pe ofertedeconstructii.ro.

culori 2018

3. Culori 2018 – Little Boy Blue – Albastru deschis

Little Boy Blue – albastrul cerului limpede al unei dimineti de primavara care pare sa ne promite sosirea unei noi zile luminoase. Linistit si, in acelasi timp, nu banal: acest ton al cerului albastru fascineaza la prima vedere.

culori 2018

4. Culori 2018 – Chili Oil – Salsa Chili

Chili Oil – este un ton rosu cu baza de pamant brun. Aceasta culoare bogata, extra-sezoniera este ca un condiment picant in paleta de culori Pantone. Salsa Chili – este o culoare adanca si este plin de caldura, aristocratie si eleganta.

culori 2018

5. Culori 2018 – Pink Lavender – Lavanda roz

Pink Lavander – acest ton delicat aduce un omagiu tendintei de feminitate si romantism, dand o senzatie de prospetime paletei de culori la moda pentru primavara – vara anului 2018.

culori 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here