Tot ce trebuie sa stiti despre efectele electrostimularii musculare si practica electrofitness. Ce inseamna electrostimulare musculara si cum sa reduci celulita cu ajutorul ei.

Nu mai este vorba doar de tratamente estetice. Utilizarea lor s-a extins si multe celebritati recurg la electrostimulare musculara pentru a pierde in greutate sau pentru a tonifia corpul si a elimina celulita. Dar nu este bine sa incercati lucruri noi fara a fi clar ce sunt acestea si majoritatea nu stiu foarte bine ce sunt electrozii. Va spunem tot ce trebuie sa stiti pentru a decide daca este ceea ce cautati si cum puteti profita de beneficiile sale fara riscuri.

Primul lucru pe care trebuie sa-l cunoastem este ca atunci cand vorbim despre electrozi sau electrofitness, ne referim la o tehnica numita electrostimulare musculara. Se compune dintr-un sistem care recupereaza si consolideaza fibrele si tendoanele corpului uman, pentru care utilizarea sa, pana acum cativa ani, a fost asociata cu kineziologia, avansand in ultimii ani in domeniul estetic.

electrostimulare musculara

Electrostimulare musculara – din motive estetice

Tehnologia electrozilor este extrem de utila pentru rezolvarea problemelor estetice, in special a celor legate de piele. Principalele utilizari estetice ale acestei tehnologii sunt:

Celulita: electrozii pot fi utilizati pentru a reduce efectul de coaja de portocala. Acest lucru se datoreaza faptului ca acestea reduc rugozitatea nodulilor grasi si sporesc efectele sportului. Cu toate acestea, prin ea insasi nu este o metoda de eliminare a celulitei si este necesara completarea acesteia cu tratamente mai specifice. Intra pe comunicatedemedia.com pentru alte noutati despre electrostimulare musculara, dieta, fitness, sanatate, etc.

Electrostimularea la nivelul fetei: este un tratament pentru fata, in special pentru cei care au o anumita distensie in muschii fetei. Functioneaza prin aplicarea de curenti mici, care contracteaza involuntar muschiul pentru a lucra fara efort.

Electrozi pentru a pierde in greutate: suplimentarea dietei cu un tratament cu electrozi poate imbunatati rezultatele. Cu toate acestea, este un mecanism de sprijin. Prin ele insele, electrozii nu fac magie si este necesar sa se efectueze o anumita activitate fizica pentru a lucra in grupurile musculare in care exista acumularea de grasimi.

Gimnastica cu electrozi: gimnastica cu electrozi este una dintre cele mai recente descoperiri cand vine vorba de a ramane in forma. In acest caz, electrostimularea urmareste obtinerea de rezultate similare gimnasticii. Aplicatia sa cea mai populara este electrofitness.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here