Sa ai o casa mica pare o constanta in constructiile de acum; Dar ceea ce este un obstacol, poate deveni intotdeauna o oportunitate de a decora spatii mici din casa. Aruncati o privite la ideile pe care le propunem.

1. Oglinzile, mari aliati

Dincolo de contributia estetica, oglinzile vor fi aliati excelenti pentru a face casa sa arate mai mare. Abilitatea sa de a reflecta toate tipurile de suprafete, o face un instrument perfect pentru a obtine un sentiment mai mare de spatiu vizual. Pentru a realiza acest lucru, este necesar doar sa le localizati intr-o pozitie strategica pentru a crea profunzime prin stabilirea unui punct de disparitie care inseala ochiul si va face camerele sa castige metri in plus, cel putin vizual.

cum sa faci o camera sa para mai mare

2. Culori luminoase

La proiectarea oricarui proiect de arhitectura interioara, culorile joaca un rol fundamental. Alegerea nu se potriveste doar stilului predominant al spatiului de decorat, dar gama de culori aleasa poate servi scopului de a face orice spatiu din casa sa para mai mare. Culorile luminoase sunt cele mai recomandate pentru aceasta sarcina si, in special, alb, datorita capacitatii sale de a reflecta si circula lumina, dupa cum puteti vedea in acest dormitor.

cum sa faci o camera sa para mai mare

3. Lumina naturala, un element de luat in calcul

Nu este pentru prima data cand ne referim la importanta luminii naturale in configuratia spatiilor interioare ale casei. Rolul sau este fundamental in perceptia mediilor si, combinat cu alte elemente, cum ar fi culorile luminoase sau un aranjament adecvat de mobilier, va va permite sa creati o atmosfera spatioasa. Viziteaza casa365.ro pentru alte articole despre casa si amenajari.

cum sa faci o camera sa para mai mare

4. Explorati verticalitatea

Cine a spus ca ar trebui sa ne limitam la spatiul orizontal cand vine vorba de decorarea interioarelor noastre? Mai ales in incaperile a caror suprafata nu este prea generoasa, explorarea verticalitatii spatiului este o modalitate buna de a obtine cele mai multe avantaje, creand un sentiment mai mare de spatiu. Rafturile si mobilierul jos vor fi cei mai buni aliati ai dvs. pentru a oferi viata unei camere echilibrate, cu o multime de personalitate.

cum sa faci o camera sa para mai mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here