Vara este aici si cu ea dorinta de a merge la plaja. Puteti face parte dintre cei care petrec ziua lenevind pe nisip sau cei care prefera sa stea in hamac la soare, dar ceea ce este clar atunci cand se apropie vremea buna, este ca toti vrem la plaja. Si de aceea, alegem cele mai frumoase destinatii de vacanta 2018.

Prin urmare, va prezentam o lista cu cele mai frumoase plaje din lume! Notati!

Plaja Matemwe, Zanzibar. Tanzania

In nord-estul Zanzibarului, va puteti bucura de o linie lunga de palmieri care umbreste nisipul alb, imaginea caracteristica a plajei Matemwe. In apropiere de coasta Africii, aceasta plaja este destinata celor care doresc relaxare. Aici va puteti plimba printre corali si puteti sa navigati pe o dhow, barca tipica de navigatie de acolo.

Sarakiniko, insula Milo. Grecia

In zona de nord a insulei Milo, in arhipelagul Ciclade, se afla aceasta plaja, care isi datoreaza faima unor forme pe care vantul si apa le-au sculptat in roca vulcanica si care au dat nastere celebrei porecle „plaja lunara”. Milo este una dintre cele peste 200 de insule din Cyclades, in Marea Egee, printre care se numara si Naxos, Paros, Mikonos si impunatorul Santorini.

cele mai frumoase plaje din lume

Playa Bonita, Republica Dominicana

Cel mai bun lucru la aceasta plaja este naturaletea si simplitatea sa. In Playa Bonita, sunt adunate toate elementele necesare pentru o vacanta idilica in Caraibe: palmieri, nisip fin si ape cristaline, departe de masini si vanzatori. Un loc perfect pentru a uita rutina, munca si lume, in general. Intra pe bloguluion.ro unde iti stau la dispozitie mai multe articole si informatii.

Ko Similan, Thailanda

Cele noua insule mici din Similan sunt un paradis in mijlocul Marii Andaman. Acestea sunt situate in apropierea popularului Phuket, dar sunt mai virgine. Un paradis pentru iubitorii de scufundari datorita transparentei apelor sale si a faunei de pe fundul marii. Plaja din Ko Similan este renumita pentru formele ciudate ale rocilor sale submerse (un cerb, o frunza, o ciuperca …) si recifele sale de corali.

Ölüdeniz, Turcia

O parte a golfului sau este declarat parc national si este o enclava ideala pentru canotaj si scufundari. Situat pe coasta mediteraneana, va ofera posibilitatea de a va scalda in plaje care au vazut zeci de civilizatii. Traseul care leaga cele mai frumoase zone de nisip trebuie sa se opreasca la golful lung al Ölüdenizului, ale carui ape placide i-au adus porecla Laguna albastra.

cele mai frumoase plaje din lume

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here