dddddddddd

În primul rând sunt de remarcat unele din principalele cauze ale cearcănelor :

  • Lipsa de somn
  • Retenție de lichide – care provoaca umflarea
  • Ereditatea – moștenire de la părinți sau bunici
  • Pe masura ce înaintezi în vârstă , pielea își pierde poate pierde elasticitatea și deveni întunecată


Aici sunt 5 remedii naturale pentru a scăpa de cearcăne
Una dintre cele mai importante soluții care combat cearcanele este apa . Deci, bea multă !

Apă rece frigorifică este o modalitate extrem de benefică pentru a reîmprospăta zona ochilor . Bucurați-vă de 2 tampoane de bumbac în apă rece și aplicați-le pe ochi menținându-le timp de aproximativ 5-10 minute .

1 . Cartofi
Chiar dacă ar putea suna incredibil , cearcănele pot fi reduse prin aplicarea defelii de cartofi înainte de culcare .

Cartofii sunt destul de bogați în vitamine și minerale care fac minuni pentru pielea obosită și a ridurilor . Aceasta legumă reîmprospătează și catifelează tenul și este grozavă pentru orice tip de piele .

Tratamentele cosmetice care conțin cartofi sunt foarte eficiente în a scăpa de riduri , cearcăne și ochii roșii de la oboseală . Acest tratament va fi cu siguranță util în caz de a avea ochii roșii și apoși din tot acest timp petrecut pe computer .

Pentru a îmbunătăți aspectul zonei din jurul ochilor , se curăță , se spală și apoi se feliază un cartof .
Se aplică felii proaspete pe ochi și se lăsă să se odihnească timp de 15 minute . Apoi scoateți-le și clătiți ochii cu apă rece .

Pentru un rezultat mai bun , puteți repeta această procedură dimineața și seara . Orice urme de cearcăne si oboseală ar putea dispărea chiar și după doar o săptămână .

2 . Apa de trandafiri

Apa de trandafiri are proprietăți antioxidante și conține , de asemenea, vitamina C și A. Este folosită în produsele cosmetice , dar , de asemenea, în mai multe tratamente , deoarece are o mulțime de beneficii pentru piele .

Apa de trandafir revitalizează tenul obosit făcându-l mai radiant și contribuie la strălucirea naturală tenului . Este cunoscută a fi foarte eficientă pentru iritații , roșeață și inflamații ale ochilor .

Deci, dacă aveți nevoie pentru a reîmprospăta zona ochilor , macerați două discuri într-un pic de apă de trandafiri și aplică-le pe ochi timp de aproximativ 5-10 minute .

3 . Suc de castravete

Sucul de castravete poate fi extrem de util pentru zona din jurul ochilor .

Acesta are un efect revigorant și vă va relaxa ochii . Funcționează chiar și pentru a ține stresul departe .
Tot ce trebuie sa faci este pentru a absorbi două discuri într-o cantitate mică de suc ​​de castravete( rade doar castravetele pentru a obține sucul ) și lăsați-l să funcționeze timp de 15 minute .

4 . Mușețel

Musetelul are numeroase beneficii de oferit, în scopul de a vă ajuta să eliberați stres și relaxați-vă cu ușurință . Puteți bea de asemenea un ceai de mușețel , înainte de culcare , dacă cearcănele sunt cauzate de stres și oboseală .

O altă metodă este de a introduce ceai de musetel neutilizat într-un pic de apă minerală și cu care puteți umezi apoi două tampoane de bumbac . Aplicați pe ochi timp de 10 minute .

5 . Fructe și legume

Mănânca mai multe fructe și legume pentru a evita epuizarea ochiilor noaptea târziu citind sau stand la calculator prea mult .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here