aPotrivit unui sondaj realizat in 2008 in Europa, aproape 60% dintre barbati afirma ca aceasta trebuie in primul rand sa aiba simtul umorului si sa-i placa sa rada.

Pentru barbati, femeia care reprezinta cel mai bine feminitatea este bruneta, de tip mediteranean, cu coapse si forme voluptuoase: pe scurt, intruchiparea fertilitatii!

Tiparul femeiesc este completat de buzele carnoase, ochii migdalati si parul lung.

Femeia ideala nu trebuie sa se limiteze la a fi frumoasa si la a avea forme generoase, ea trebuie sa fie si inteligenta si sa aiba spiritul viu. Poate sa fie regina frumusetii, daca pentru ea kama sutra este cel mai inalt varf de pe Himalaya, atunci farmecul se pierde.

Barbatii noului secol nu se mai multumesc cu o femeie frumoasa si muta. Ea trebuie sa stie sa comunice la orice nivel.

Femeia perfecta trebuie sa fie independenta si dezvoltata profesional.

Insa ea este si o sportiva, uneori naturala, uneori feminina si sofisticata.

Femeia ideala trebuie sa se machieze, dar fara sa para incarcata, si in niciun caz nu va fi neglijenta. Pe scurt, ea este un compromis intre femeia sic si cea naturala.

Sanii ei sunt rotunzi, fesele rotunde si picioarele lungi.

Atentie: putini barbati isi doresc femeia snur, fara pic de grasime, care se poate vedea in reviste. Se pare ca nici sirena de Malibu, cu piept mare, siliconat, nu este chiar o fantezie a barbatilor.

Sfatul nostru

Luand in considerare parerile barbatilor, putem concluziona deci ca femeia secolului 21 trebuie sa fie vioaie, sa se simta bine in propria piele, si sa fie intelegatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here