culori potrivite pentru blonde

Pentru fiecare particularitate a corpului tău, fata, ten, chiar și ton de păr, există o serie de sfaturi de stil și trucuri cu privire la alegerea de articole de îmbrăcăminte și culori care flateaza o persoană. Astfel, vorbind despre blonde, putem, de asemenea, sublinia câteva sfaturi de bază legate de alegerea articolelor de îmbrăcăminte pentru a afla ce culori flatează blondele cel mai bine. Aceasta este ceea ce vom vorbi chiar acum!

Nuanțele de roșu sunt una dintre cele mai potrivite opțiuni pentru accentuarea părului blond. Cel mai important lucru aici este de a alege nuanța corectă de roșu. Nuanțe, cum ar fi alizarin și cardinal vor fi unele dintre opțiunile cele mai recomandate. Stacojiu roșu și roșu rodie vor reîmprospăta aspectul și îl vor aprinde. În general, umbra roșie este o soluție ideală pentru blonde, de asemenea. Totusi, ai nevoie de asemenea, de a evita nuanțe, cum ar fi bordo violacee și vișiniu.

Albul pur, tonul fildeș sau tonul șampanie va crea o armonie frumoasă, cu tonurile luminoase de păr și vor crea o imagine elegantă și laconică. Blondele nu ar trebui să uite despre adăugarea mai multor culori de contrast aici. Nuanța alb pur este ideală pentru nuanțele deschise și miere, în timp ce tonurile de bej sunt infailibile pentru blonde.

Negru clasic este potrivit pentru toată lumea, și mai ales pentru blondele cu părul platinat. Micuța rochie neagră sau un costum negru sau o pereche de pantaloni vor face o combinație perfectă în fiecare zi.

Tonurile de maro, mai ales nuanțele de muștar este nuanța perfectă pentru blondele cu părul blond echitabil. De asemenea, puteți combina cele două împreună, un costum maro și accessorii cu piese de muștar, cum ar fi eșarfe, o geantă, etc. Combinația de culori invers se dovedește a fi nu mai puțin eficace. Aceste nuanțe se vor reîmprospăta aspectul dvs. și accentua nuanța de păr.

Albastru și roz. Dacă doriți să fiți în centrul atenției și sunteți gata pentru experimente, alegeți o combinație de nuanțe de roz și albastru pentru a face accente luminoase sau machiaj natural și părul blond. Puteți alege nuanțe, cum ar fi roșu, fuchsia, sau roz moale. Dacă nu vă place albastru, puteți alege alternativele denim. Astfel, asocierea unei bluze de culoare roz, cu blugi sau un tricou cu o fustă roz va crea cel mai drăguț aspect vreodată!

culori potrivite pentru blonde culori potrivite pentru blonde1 culori potrivite pentru blonde2 culori potrivite pentru blonde3 culori potrivite pentru blonde4 culori potrivite pentru blonde5 culori potrivite pentru blonde6 culori potrivite pentru blonde7

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here