Ce crezi ca e romantic pentru el si tu nici nu banuiai? Tu ai ideea fixa cu clarul de luna, buchetul de trandafiri, versurile de iubire. El le are pe ale lui. Si nu seamana cu ale tale. Dar si el tot idei romantice le zice:
–    Sa te imbraci sexy numai pentru el. Chiar daca nu iesiti nicaieri. O sa se simta miscat.
–    Sa-l atingi foarte des. Atat cat te afli la o aruncatura de brat de el, nu conteaza ce ziceti, ce faceti. Important e sa fii cat mai mult cu mana pe el.
–    Sa-l trimiti cu baietii la o bere. Tu n-ai o parere prea buna despre haita lui? Sa ai! Intreaba-l de ce nu se mai intalneste si el cu prietenii lui. Pe caldura asta n-ar bea si el o bere rece la o terasa cu prietenii lui?
–    Sa te arati interesata de ce nu te intereseaza. Adica de multe lucruri pe care ti le potriveste.

Chiar daca iti vine sa-l rogi tot timpul sa faca ceva pentru tine, si nu neaparat lucruri inaltatoare (sa-ti care poseta, sa-ti deschida usa, sa-ti cumpere tampoane), din cand in cand aminteste-ti ca in spatele sprancenelor lui de catel amarat zace o gandire gata sa fie provocat. De aceea, cand nici nu se asteapta mai putin, flirteaza cu el, fie si pentru un minut (zambeste-i  de parca acum l-ai fi ochit pentru prima data, arunca-i replici obraznice, intoarce capul dupa el cand trece pe langa tine si murmura ceva.

Secretul lui “Da stiu!”. De cate ori iti spune ceva si aproape ca are dreptate, nu mai aduce argumente contra, ca n-o sa faca decat sa-si intareasca  aparare. Lasa ochii in jos si spune cu inferioritate : “da stiu..” dupa care taci lung. Asa! Fii artista, ocoleste-i privirea, simte-te vinovata, ce arta teatrala ai in tine! Ai sa vezi ca va cauta chiar el un argument de partea ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here