Channing Tatum si Zoe Kravitz au reusit sa faca relatia lor sa functioneze, in ciuda multor, multe despartiri de celebritati care au avut loc pana acum in 2023. Lucrurile par sa mearga atat de bine pentru ei, de fapt, incat, pe 30 octombrie, o sursa a declarat pentru People ca perechea s-a logodit.

Cuplul a fost legat pentru prima data in 2021, dupa ce au lucrat la filmarea debutului regizoral al lui Kravitz, „Pussy Island”. Au fost vazuti in curand petrecand impreuna in New York City, iar dragostea lor pare sa fi continuat sa infloreasca de acolo. Desi nu au facut prea multe aparitii publice, amandoi au continuat sa-si cante reciproc laudele in interviuri de-a lungul anilor. „Este doar un om minunat. Ma face sa rad si amandoi ne place foarte mult arta si vorbim despre arta si explorarea motivului pentru care facem ceea ce facem”, a spus Kravitz pentru GQ in 2022. „Ne place sa ne uitam la un film si sa-l descompunem. si vorbiti despre asta si provocati-va unii pe altii”.

In continuare, vedeti cele mai mari repere ale relatiei dintre Tatum si Kravitz de-a lungul anilor, de la lucrurile pe care le-au spus unul despre celalalt in interviuri la rarele lor aparitii publice si, in sfarsit, logodna lor zvonita.

Ianuarie 2021: Zoe Kravitz si Channing Tatum se intalnesc

Cei doi s-au conectat pentru prima data in timp ce lucrau la debutul regizoral al lui Kravitz, „Pussy Island”, iar zvonurile despre intalniri au inceput sa se invarte aproape imediat. La acea vreme, o sursa a declarat pentru People ca cei doi nu se intalneau.

Mai tarziu in acel an, Kravitz i-a spus lui Deadline ca il are in minte pe Tatum pentru rolul sau din „Pussy Island” chiar inainte de a-l intalni. „[El era cel] la care m-am gandit cand am scris acest personaj”, a spus ea intr-un interviu din iunie 2021. „Tocmai stiam din „Magic Mike” si din emisiunile lui live, am simtit ca este un adevarat feminist si am vrut sa colaborez cu cineva care era in mod clar interesat sa exploreze acest subiect.”

August 2021: Tatum si Kravitz sunt vazuti in New York City

Tatum si Kravitz au fost vazuti petrecand impreuna in New York City in vara anului 2021. In septembrie 2021, o sursa a declarat pentru People ca perechea „nedespartita” s-a angajat intr-o noua poveste de dragoste.

Septembrie 2021: Channing Tatum si Zoe Kravitz parasesc Gala Met impreuna

Desi nu au pasit impreuna pe covorul rosu, cei doi au fost vazuti plecand unul langa altul de Gala Met in 2021.

Octombrie 2021: The Pair Show PDA pentru prima data

Kravitz si Tatum au fost vazuti tinandu-se de mana in New York City in octombrie 2021. In acel Halloween, s-au imbracat si in Iris si Travis Bickle din filmul „Taxi Driver”.

Februarie 2022: Tatum si Kravitz isi canta reciproc laudele

Ambele vedete s-au deschis despre cealalta in interviuri din februarie 2022 si au avut doar lucruri pozitive de spus.

„Este o perfectionista in cel mai bun mod posibil”, a spus Tatum pentru Variety in acea luna. Intre timp, Kravitz si-a laudat actoria din „Pussy Island” intr-un interviu pentru Elle. „Privindu-ma la munca lui si auzindu-l vorbind despre „Magic Mike” si despre spectacolul live, cred ca este un feminist”, a spus ea despre Tatum. „Trebuie sa fii atat de departe de cine este acesta, unde nu este infricosator. Si nu cred ca l-am vazut vreodata jucand pe cineva intunecat. Sunt incantat sa-l vad facand asta.” De asemenea, ea a recunoscut relatia lor pentru prima data, spunand simplu: „Sunt fericita”.

August 2022: Perechea isi sarbatoreste prima aniversare

Kravitz si Tatum s-au bucurat impreuna de o calatorie in Italia pentru a sarbatori prima lor aniversare in august 2022.

In aceeasi luna, Kravitz s-a deschis la WSJ Magazine despre lucrul cu Tatum. „Cand faci lucruri cu oamenii, este un spatiu foarte sacru, iar cand esti compatibil cu cineva din punct de vedere creativ, deseori deschide alte canale, pentru ca iti cam impartasesti totul”, a spus ea despre Tatum. „…Sunt foarte recunoscator ca acest film l-a adus in viata mea asa.”

Noiembrie 2022: Kravitz se deschide despre relatia ei cu Tatum

Kravitz a vorbit deschis despre dragostea ei si a lui Tatum intr-un interviu GQ din noiembrie 2022. „Este doar un om minunat. Ma face sa rad si amandoi ne place foarte mult arta si vorbim despre arta si explorarea motivului pentru care facem ceea ce facem”, ea. a spus. „Ne place sa ne uitam la un film si sa-l descompunem, sa vorbim despre el si sa ne provocam unii pe altii.”

Ea a adaugat, de asemenea, ca Tatum a sustinut-o in timp ce a facut „Pussy Island”. „Fie ca imi facea ceai sau imi turna o bautura sau ma ducea sa pun pe cineva in forma sau orice altceva – el a fost cu adevarat protectorul meu si a fost cu adevarat minunat si dulce”, a spus Kravitz. „Cred ca daca puteti face asa ceva impreuna, este un test bun. Si am iesit si mai puternici.”

Septembrie 2023: Tatum si Kravitz participa la o cina de caritate

Perechea a continuat sa faca o aparitie publica ocazionala impreuna in 2023. In septembrie, Tatum s-a prezentat pentru a-l sustine pe Kravitz la cina de stele Kering Foundation Caring for Woman din New York City.

Octombrie 2023: Channing Tatum si Zoe Kravitz s-ar fi logodit

Pe 30 octombrie, o sursa a declarat pentru People ca Tatum si Kravitz s-au logodit. Vestea a sosit la cateva zile dupa ce cuplul s-a imbracat ca Rosemary Woodhouse si copilul ei din clasicul horror „Rosemary’s Baby” la o petrecere de Halloween in acea noapte, iar in fotografiile de la ocazie, Kravitz pare sa poarte o piatra considerabila pe inelul ei stang. deget.