Nu demult dupa ce devii cetatean in toata puterea cuvantului te izbesti de crudul adevar: o gramada din chestiile pe care le-ai invatat la scoala nu-ti folosesc la nimic. Pe de alta parte nimeni nu te invata lucrurile de care ai intr-adevar nevoie. Iata cateva sfaturi.

Cum sa faci rost de un imprumut  “gratuit” ca sa-ti cumperi tot ce vrei. Momentan nu ai bani pentru un outfit care iti place dar crezi ca vei avea peste o luna. Atunci ia-ti un card de credit, cheltuieste cat vrei si apoi umple-l lunar cu suma pe care ai scos-o din cont. asa vei avea bani tot timpul si nu va mai trebui sa ceri prietenilor.

Cum sa convingi un amic sa te vada ca pe o posibila iubita. Invita-l la o cina condimentata, mancare mexicana sau thailandeza, de exemplu. Iuteala declanseaza in inconstient o asociere a personalitatilor, asa ca el va incepe sa te vada ca pe o tipa foarte sexy. Continua ritualul cu o inghetata pe care o mananci cu limba la vedere. Daca mai e si din aceea la cornet, aluziile vor fi fara indoiala sexuala.

Cum sa vii cu o idee ingenioasa. Fura sfaturi de la oamenii din spatele celor mai interesante companii publicitare si coperte de revista din ultimii 40 de ani. Nu te stradui prea tare sa vii cu o idee geniala din senin, mai bine ia aminte la chestiile care te inspira, de exemplu picturile, sculpturile, arhitectura, filmele, sporturile, discursurile. Inspiratia vine de cele mai multe ori atunci cand te astepti mai putin.

Cum sa arati traznet in dimineata de dupa sex. Iata ce nu trebuie sa-ti lipseasca din geanta. O punguta cu buretei din bumbac imbibati in demachiant pentru ochi si alta cu buretei imbibati in ulei de hamamelis pentru a indeparta roseata de pe piele provocata de barba lui. Nu uita sa iei cu tine si un iluminator lichid pe care sa-l aplici in coltul interior si exterior al ochilor, pe nas si pe buze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here