Ah, sarbatorile. Este sezonul in care relatiile intra intr-o zona periculoasa. Devenim stresati cu problema cadourilor pe care trebuie sa le cumparam, trebuie sa avem grija de buget, sa multumim toata lumea! Asa ca tensiunea se aduna si in relatia de dragoste.

Sunt anumite probleme cu care ne confruntam in cadrul relatiei, asa ca hai sa o identificam pe cea care le starneste pe celelalte si sa le rezolvam! Sarbatorile deja incep!

Problema: exista asteptari prea mari. Solutia este sa fiti sinceri in legatura cu ceea ce aveti nevoie cu adevarat – dar nu va asteptati sa vi se ofere luna de pe cer. Cea mai mare greseala pe care o fac oamenii implicati intr-o relatie, in timpul sarbatorilor? Este ca au asteptari mari si nu le exprima. Ei cred ca partenerul iubit trebuie sa ghiceasca si sa stie ce e in mintea lor. Dar ideea este ca nu se poate, trebuie sa fiti sinceri unul cu altul si sa sugerati ce doriti de exemplu, de la luna decembrie, luna cadourilor, a sarbatorilor in familie, a petrecerilor fastuoase.

Nu exista motiv pentru care cel iubit sa ghiceasca ce iti doresti tu, iar acest lucru il poate face sa creada ca nu se poate ridica la nivelul asteptarilor tale. Va deveni frustrat si problema incepe sa se dezvolte, chiar de sarbatori si dupa. Daca partenerul tau tinde sa se supere pentru ca nu iti dai seama ce viziuni ii cutreiera mintea, intreaba-l ce poti face de acest Craciun, pentru el.

Daca vorbiti unul cu altul in mod sincer si onest despre ce asteptari aveti, puteti sa va ajutati unul pe altul si experienta ar fi mult mai pozitiva. De ce sa va intristati si sa va certati de sarbatori, cand toata lumea ar trebui sa fie mai buna si mai implinita? Iubiti-va!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here