Negii sunt foarte jenanti, mai ales ca pot aparea pe orice parte a corpului. Cei de pe fata sunt cei mai rai pentru ca tenul este primul analizat de oamenii care te privesc. Este dorinta fiecaruia sa aiba o fata pura, fina, asa ca un neg este un mare incovenient.

Sunt mai multe optiuni de indepartare a negilor, unele includ tratamentul lase sau criogenie. Acestea doua sunt foarte scumpe si risti sa ramai cu cicatrici si mai mari decat negii in sine. De aceea este bine sa mergi pe varianta naturala pentru a scapa de negi. Desi remediile naturale sunt pe termen lung, ele sunt eficiente in final. In afara de a fi eficiente, ele te scutesc de multi bani.

Solutii la indemana. Nu trebuie sa alegi acele solutii scumpe, cand pe toate le gasesti in bucataria ta. De exemplu, sucul de ceapa poate face ca negii sa dispara in cateva saptamani de aplicare. Aplica sucul cel putin o data pe zi si vei avea o piele frumoasa in cateva saptamani.

Alt tratament al negilor este taierea si mentinerea unui catel de usturoi pe neg cateva minute. acest lucru trebuie facut zilnic si in scurt timp, vei realiza ca negul se micsoreaza si dispare. Sucurile de mere, lamaie sau papaya sunt cai eficiente de a te descurca cu negii. Aplica sucul de 3 ori pe zi pana iti convine cum arata zona.

Poti folosi si o pasta facuta dintr-un extract de lamaie si moringa sau un amestec de ulei de ricin si bicarbonat. Aceste paste pot fi aplicate noaptea si spalate dimineata, timp de mai mult de o saptamana pentru rezultate bune. Masarea cu sucul laptos de papadie pe negi vor ajuta mult.

Alta solutie de acasa este sa masezi cu otet de mere pana trece in timp. Vitamina E este esentiala in tratarea molilor, asa ca mareste-ti consumul de aceasta vitamina. Incearca aceste metode naturale de tratare a negilor, abia apoi apeleaza la alte solutii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here