geanta de blana tendinte 2014_99

O geantă de blană, indiferent dacă este un mică, discretă sau clutch, toate injectează un pic de căldură în orice ținuta fie ea un look casual pentru pârtii sau un eveniment de gală în oraș în mijlocul iernii.

Gențile de mână cu blană sunt urmatoarele cel mai frecvent reperat în timpul spectacolelor de modă. Ele sunt, într-adevăr, o opțiune grozavă pentru sezonul rece. Fiind moi și pufoase creează senzația de confort și căldură. În plus, ele sunt, de asemenea, extrem de chic! Balenciaga și Jason Wu au unele interpretări foarte elegante și demne de menționat. În ceea ce privește spectacolul de modă Valentino, am observat o sinteză foarte cool de blană cu piele, completată cu nuanțe de maro.

Reed krakoff a venit cu texturile creative și Fendi a transformat gențile de mână în adevarate piese de artă! În ceea ce privește spectacolul Derek Lam, texturile blană au venit frumos combinate cu nuanțe de roz dulce. Alternativele Donna Karan, Nina Ricci, Lanvin, Jimmy Choo, Blugirl și Dolce & Gabbana sunt, de asemenea, demne de remarcat și de succes.

Fur Bags

geanta de blana tendinte 2014_

geanta de blana tendinte 2014_2

geanta de blana tendinte 2014_3

geanta de blana tendinte 2014_9

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here