Din cauza programului la serviciu, relatia voastra risca sa cada pe locul doi in topul prioritatilor. Iata cateva trucuri care iti garanteaza reconectarea:

Speedate. Intalniti-va intr-un bar la un cocktail inainte de a iesi separat cu prietenii. Este o buna modalitate de conectare si, pe de alta parte, pastrati relatia pe linia de plutire

Mini –vacanta in timpul saptamanii. Atunci cand orarul de la munca va permite, luati-va o zi libera. Calatoriti unde vedeti cu ochii timp de o zi sau porniti intr-o drumetie reconfortanta. Daca planuiti impreuna o escapada va veti apropia emotional cu mult mai mult.

Time out ..in doi. Iubitul pleaca la serviciu inaintea ta, asa ca va vedeti doar seara la cina,nu? Sau nu va vedeti deloc? Pune ceasul sa sune cu macar 20 de minute inainte ca el sa iasa pe usa si luati micul dejun in doi. Va puteti harjoni, vorbi, scrie mesaje, orice va aduce impreuna in timpul pe care il petreceti separat.

Truc de dat pe spate

Complimente sub centura. Dupa o “sedinta” inflacarata in timp ce te “recuperezi”, flateaza-l  spunandu-i cat de bun este in pat. Gaseste ceva la care exceleaza si surprinde-l foarte placut. De exemplu:” este incredibil cum de stii de fiecare data unde trebuie sa ma atingi ca sa ma excit instantaneu”. Se va simti ca un armasar, iar efectul “confesiunii” tale se va face simtit data viitoare cand veti ajunge printre asternuturi.

Deblocheaza-l emotional! Intreaba-l: “ spune-mi la ce te gandesti inainte sa adormi?”

Anxietatea lui poate fi contagioasa! Faptul ca isi manifesta nervozitatea iti indica faptul ca nu se teme sa dea frau liber sentimentelor de fata cu tine, si ca la o adica , ai putea sa-l ajuti sa treaca de perioada grea. Incearca sa-l sustii moral si sa-l scoti din starea negativa, fara sa-i dai de inteles ca asta vrei sa faci. Rezerva la un club de golf doua trei ore sau la paintball si fa-i o surpriza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here