Atunci cand te inregistezi pe un site de matrimoniale cum este Matrimoniale ai posibilitatea sa-ti creezi un profil. Acesta te va reprezenta in discutiile cu ceilalti – poti adauga informatii detaliate despre tine, cum ar fi varsta, ocupatie, interese, pasiuni etc si bineinteles una sau mai multe fotografii. In ceea ce priveste pozele, utilizatorii nu inteleg adesea cum ar trebui sa arate acestea.

De aceea, in articolul de fata am decis sa privim mai indeaproape aceasta sectiune atat de importanta atunci cand vrei sa te alaturi persoanelor singure de pe un site de matrimoniale, din dorinta de a gasi o pereche. 

Un lucru este evident: fotografia de la profilul tau poate creste enorm numarul de persoane interesate de pagina ta de pe Matrimoniale Bucuresti. Prin urmare este important sa faci o prima impresie buna. Trebuie sa alegi o imagine care sa spuna lucruri pozitive despre tine. Uite cateva sfaturi utile:

– Folositi o fotografie de calitate. Avand la profil o imagine de calitate cei care vor ajunge pe pagina ta vor vedea mai bine cine esti. Alege o poza in care sa ti se vada chipul usor zambind si intr-o lumina potrivita (cel mai bine este ca poza sa fie facuta intr-o lumina naturala). O alta poza te poate surprinde de sus pana jos si o alta care sa arate ceea ce iti place sa faci – se exemplu jucand baschet sau dansand. 

Iata un sfat special pentru fete: in ceea ce priveste machiajul acesta trebuie sa fie foarte subtil; asa cum porti de obicei. Acelasi lucru este valabil si pentru tinuta. Barbatii in schimb nu trebuie sa se ascunda sub o palarie sau o sapca, ochelari de soare sau esartfa. 

– Alege o poza recenta. Lucrul acesta este extrem de important. Cand adaugi o poza la profil nu trebuie sa cazi prada tentatiei de a posta o fotografie de acum cativa ani. Stiu, atunci erai mai tanar/a si poate aratai mai bine. Dar este esential sa fii sincer/a de la inceput. Imagineaza-ti cat de ciudat va fi sa ajungi pana in punctul care te vei intalni cu cineva fata in fata si acea persoana nu te va recunoaste. De aceea, trebuie sa intelegi ca este esential sa afisezi o poza recenta. Membrii care petrec timp indelungat pe un site de cuplari ar trebui chiar sa ia in considerare schimbarea fotografiei dupa 6 luni de zile. 

In tot acest context trebuie sa retii ca datingul online nu este despre crearea unei versiuni fantastice despre tine – este pur si simplu o modalitate de a intalni oameni cu care poti construi o relatie autentica. nu are rost sa folosesti fotografii in care erai cu 10 ani mai tanar/a sau cu 10 kg mai slab/a. Exista atat de multe persoane care cauta dragoste online, incat nu este cazul sa exagerezi – fii tu insati si cu siguranta se va gasi cineva sa te placa asa cum esti in realitate. 

– Alege sa postezi pe un site de Matrimoniale o poza adevarata. Inainte sa adaugi poza ai putea sa o modifici si sa o editezi ca sa para mai interesanta, dar atunci nu ai fi tu cu adevarat. In niciun caz nu te gandi sa-ti editezi poza in Photoshop. Cei prezenti pe un site de matrimoniale vor sa vada cine esti tu cu adevarat. Doar in acest mod doua persoane pot ajunge sa se cunoasca bine de la inceput si chiar sa continue o relatie indelungata in spatiul real. 

– Profilul si poza de la profil nu trebuie sa arate fabulos. Pur si simplu trebuie sa fie asa cum esti tu. Sa te reprezinte. Cu cat te reprezinta mai bine cu atat sansele ca tu sa gasesti rapid o persoana potrivita vor fi mai mari. Daca in schimb nu esti sincer/a de la inceput vei avea partea cel  mai probabil de multe dezamagiri pentru ca vor ajunge la tine cei atrasi de aspectul tau fizic… dar cand va fi momentul sa va vedeti fata in fata, nu vei putea trece peste aceasta bariera fara sa fii taxat/a ca nu ai fost sincer/a. Deci gandeste-te de doua ori inainte sa postezi o poza care nu te reprezinta pe un site de Matrimoniale Bucuresti.