Desi vanzarile sucurilor carbogazoase sunt mult mai mari decat cele ale sucurilor naturale, specialistii ne indeamna sa bem cat mai multe sucuri naturale deoarece beneficiile acestora asupra sanatatii suc-citrice-vitamine-cancer-colesterol-studii-specialisti-sanatate-organismnoastre sunt mult mai mari.

Din nicio casa nu ar trebui sa lipseasca un storcator de fructe, iar de pe masa de la micul dejun n-ar trebui sa lipseasca paharul de suc natural de citrice. Ai nevoie de un energizant? Incearca o limonada sau un suc de portocale si morcovi!

Ultimele studii au aratat ca vitaminele continute de citrice au efecte extraordinare asupra organismului luptand impotriva mai multor tipuri de cancer precum cel bucal, de piele, de plamani, de san, de stomac sau de colon.

Unele vitamine atat de necesare sanatatii noastre nu pot fi asimilate decat prin consumul de citrice. Consumate ca atare, proaspete, sau in sucuri naturale, citricele sunt o sursa importanta de sanatate si energie pentru organism.

Desi nu a fost dovedit stiintific, se pare ca sucul natural de citrice lupta si impotriva cresterii colesterolului. Dupa cum stim, un nivel al colesterolului foarte ridicat poate duce la boli grave de inima si de aceea este important ca acesta sa fie mentinut in limite normale.

Ca atare, in acest moment se fac studii pentru a demonstra legatura dintre consumul sucurilor naturale de citrice si nivelul colesterolului din organism. Dar pana aflam si ultimele rezultate, suntem sfatuiti sa consumam zilnic citrice deoarece acestea sunt foarte sanatoase pentru organism.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here