Nu stii ce anume sa faci ca sa ii arati iubitului tau cat de mult il iubesti.Incearca una sau mai multe dintre urmatoarele propuneri casa ii arati iubitului tau ca il iubesti cu adevarat. 1. In loc sa alergi ca nebuna prin toate magazinele sa ii cauti un cadou perfect de ziua lui nestiind anume ce sa ii iei, mai bine ai incerca sa-ti pui imaginatia la treaba si sa-I faci chiar tu ceva. I-ai putea de exemplu tricota un fular.

2. Mai uita putin de SMS-uri si mesaje pe mess. Incearca ceva demodat si absolut romantic! Ai putea (asta daca ai norocul sa stai in acelasi cartier cu el) sa-i strecori in fiecare zi in cutia postala cate un biletel de dragoste. In acest fel ii vei aminti in permanenta cat de mult tii la el.

3. Ii poti imprima mutrita simpatica pe fata ta de perna pentru a-i demonstra ca te gandesti non-stop la el. In plus, in acest fel vei dormi cu el in brate in fiecare seara.

4. Nu-l mai bate la cap (macar pentru o perioada) sa renunte la serile lui de meciuri pentru a merge cu tine la shopping. Ai putea incerca sa vezi un meci sau chiar sa-l insotesti pe stadion odata. S-ar putea sa-ti placa.

5. Atunci cand ii faci o promisiune, o respecti, chiar daca intre timp nu prea mai ai chef sa te tii de cuvant.

6. Ii demonstrezi ca ai incredere in el pentru ca merita.

7. Ai intotdeauna prezervative la tine (just in case) pentru ca, ava proteja e o dovada de respect si iubire.

8. Stii sa il asculti pentru ca esti constienta ca unui baiat nu ii este foarte usor sa se confeseze.

9. Ii faci cadou o colectie cu toate sezoanele serialului sau preferat.

10. Ii spui ca il iubesti cu inima deschisa si de cate ori simti nevoia, fara sa iti fie teama de ridicol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here