O dieta sănătoasă si echilibrată este cheia, spun experţii, dar alimentele prezentate mai jos pot da o mana de ajutor in prevenirea cancerului. Legume cu frunzes: legumele de culoarea verde inchisa sunt pline de lauta si vitamina A, avand nutrienţi care pot ajuta la prevenirea cancerului ovarian şi de colon. Aceste legume sunt:
– Spanacul
– Varza toscana
– Varza italiana

 
Curry: Curry-ul galben conţine curmală, un condiment puternic care poate ajuta la prevenirea cancerului de melanom şi în alte tipuri de celule canceroase.alimente
Vegetale mixte: Acestea conţin phytochimicale care pot reduce riscul cancerului de stomac, de piept sau diverse tipuri de cancer de piele.
– Broccoli
– Lastare de Broccoli
– Varza
– Varza chinezeasca
– Conopida
– Macris
– Frunza de sfecla

Fructe de padure: Aceste fructe conţin antioxidanţi, cum ar fi polifenoli, care au rolul de a contracara şi repara daunele aduse de celulele cancerigene.

Iata recomandarile fetelamoda.com pentru fructe de padure pe care sa le consumati in aceasta vara pentru a preveni cancerul:
– Afine
– Mure
– Zmeură
– Căpşune
– Struguri
– Struguri rosii

Tomate: Studiile efectuate sugerează faptul că o dieta bogata in roşii, pot să vă ajute să reduceti riscul de a face  cancer pulmonar sau cancerul la stomac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here