In ultimii cativa ani, am petrecut Ziua Indragostitilor cu Lara Jean Covey si Peter Kavinsky,interpretati adorabil de Lana Condor si, respectiv, Noah Centineo, lesinand de povestea lor neconventionala de dragoste din liceu. (Oh, nu ti-ai intalnit prima dragoste datorita unei amestecuri de scrisori, care s-a transformat intr-o relatie falsa, s-a transformat intr-o relatie reala?) A treia si ultima parte din To All the Boys: Always and Forever, a aparut pe Netflix, aratand cuplul despartindu-se, in timp ce se imbarca in urmatorul capitol al vietii lor. Dar povestea lor dulce se termina aici?

Fanii sunt nerabdatori sa afle daca Lara Jean si Peter vor continua sau daca este timpul sa-si ia oficial ramas bun de la una dintre francizele noastre preferate de comedie romantica. Iata tot ce stim despre posibilitatea unui  To All the Boys 4  pe Netflix.

Cum se termina To All the Boys: Always and Forever?

Al treilea film Netflix ii urmareste pe Lana Jean si Peter in timpul ultimului an de liceu, urmarind toate evenimentele obisnuite majore de viata pentru adolescenti: balul de absolvire, absolvirea, sexul si alegerea unde sa mearga la facultate. Lucrurile devin dificile cand LJ este respins de la Stanford si in cele din urma decide sa mearga la NYU, amenintandu-i relatia cu Peter, care ramane pe coasta de vest pentru facultate. In cele din urma, perechea decid sa lucreze la distanta lunga, iar filmul se termina cu Lara Jean instalandu-se in camera ei de camin din New York City, incantata de orice aventuri pe care le-ar pune viata in cale.

Va exista un To All the Boys 4?

Raspunsul scurt? Probabil ca nu, sau cel putin in  curand . Filmele s-au bazat pe trilogia autoarei Jenny Han— To All the Boys I’ve Loved Before, PS I Still You Love, and Always and Forever, Lara Jean — deci in prezent nu exista mai mult material pentru ca Netflix sa se adapteze intr-un al patrulea film.

Han i-a dezvaluit, de asemenea,  Marie Claire  intr-un interviu recent ca este deja ocupata cu munca la noi proiecte. Ea scrie un scenariu pentru noua emisiune antologica Netflix a lui Shonda Rhimes,  Notes on Love  (pare potrivita) si, de asemenea, ajuta la adaptarea celuilalt roman YA al ei,  The Summer I Turned Pretty,  intr-un serial de opt episoade pentru Amazon. (Asa ca nu va suparati, veti primi in continuare repararea rom-com intr-un fel sau altul.)

Deci se cuvine ca atunci cand o poveste se termina, incepe alta.

Dar niciodata sa nu spui niciodata la Hollywood. Avand  in vedere ca To All the Boys  a fost un succes fulger pentru gigantul de streaming (si a facut vedete de buna credinta din Condor si Centineo), Netflix putea intotdeauna sa angajeze un scenarist pentru a lucra la materialul pentru un al patrulea film. La urma urmei, zona este pregatita pentru povesti: Lara Jean si Peter se lupta cu distante lungi? Intalnesti alti potentiali suflete pereche la facultate? Cuplul si-a scris note dulci de dragoste unul altuia pe tot parcursul semestrului si s-a reunit in vacanta? Ne-am uita la toate.

Distributia se va intoarce pentru To All the Boys 4?

Este greu de spus, avand in vedere ca nu exista un scenariu de luat in considerare pentru actori. Dar se poate spune ca tinerele vedete sunt toate apropiate si ar putea fi influentate daca proiectul ar aparea. Intr-un interviu, Centineo a spus ca: „Daca Jenny Han scrie o a patra carte, inscrie-ma!”

Si intr-un tweet acum sters, Han a raspuns comentariului lui Centineo cu un emoji cu chip ganditor, determinand alti membri ai distributiei sa intervina. Condor a postat pe Twitter: „Alauda incet peste tot” si Ross Butler, care il interpreteaza pe cel mai bun prieten al lui Peter in film, a raspuns: „Aici pentru asta daca exista „za”.