acnee

Dacă aveți de-a face cu acneea sau cu orice inflamație, ar trebui să adaptați rapid dieta dumneavoastră pentru a vă asigura că veți crește șansele de a obține tenul curat înapoi. Dacă exagerați cu oricare dintre alimentele care cauzează acnee și inflamații, ați putea face situația mai rea pentru sănătate și pentru aspectul pielii dvs.

Aflați ce alimente să mâncați mai puțin sau ce tip de alimente să eliminați complet din dietă, dacă sunteți gata pentru a lupta cu coșurile și de a îmbunătăți pielea.

Zahăr

Alimentele cu un conținut ridicat de zahăr ridică rapid nivelul zahărului din sânge, încurcă nivelul de energie, dar, de asemenea, afectează pielea. De la deserturi la sucuri, cu cât mai mare aportul de zahăr, cu atât mai probabil sunteți de a experimenta inflamație și acnee. Faceți pielii dvs o favoare și limitați zahărul din dietă. Veți observa efectele benefice în nivelul de energie, de asemenea.

Grăsimi procesate

Uleiurile hidrogenate sau partial hidrogenate sunt mai greu de digerat în mod natural. Margarina este unul dintre cele mai grave alimente care cauzează inflamație și acnee , precum și uleiurile de gătit bogate în grăsimi procesate. Deoarece corpul uman digera grasimile rele mai greu, inflamația apare și problemele pielii se vor înrăutăți.

Pâine albă

Chiar dacă nu suferiți de orice formă de intoleranță la gluten , pâinea albă și pastele sunt în continuare dăunătoare, unul dintre alimentele de top care pot produce inflamare și acnee. Cerealele rafinate sunt rapid digerate și se descompun în zahăr. Înlocuiți-le cu cereale integrale pentru mai multă valoare nutritivă și mai puțin probleme cu pielea , și alegeți orez brun în loc de alb .

Lactate

Consumul de prea mult lapte, fie că este vorba de brânză sau iaurt, poate duce cu ușurință la inflamație , deoarece cei mai mulți oameni suferă de unele probleme cu digestia laptelui integral. Dacă doriți, pentru a evita sau a minimiza impactul de erupții , încercați să tăiați produsele lactate , sau cel puțin la nivelul de grăsime din lapte, care ar trebui să fie sub 2 % pentru un risc mai mic de acnee și inflamații .

Alcool

Un alt pericol pentru corp, care poate crea rapid sau agrava afecțiuni ale pielii și inflamații, alcoolul, este digerat în zahăr, iar rezultatul este la fel de rău pentru ten. În cantități mici poate fi benefic, dar daca exagerati, aveți mai multe șanse de a suferi de inflamații. Alegeți cocktail-uri pentru un timp pentru a crește șansele de compensare pe piele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here