Este benefic pentru organism să faci o detoxifiere o dată într-o lună. foodDoctorul sugerează că este important să alegem alimentele care ajută în procesul de detoxifiere, deoarece dacă nu le alegem pe cele potrivite am putea face mai mult rău decât bine.

Lista alimentelor care ajuta la detoxifierea organismului:

1 . Avocado: un aliment bogat in antioxidanti. El contine glutation , care care detoxifica corpul prin eliminarea toxinelor si substantelor chimice daunatoare , ceea ce face corpul tau mai sanatos .

2 . Afine : Acestea ajută la prevenirea infectiilor tractului urinar. Afinele proprietăți antibacteriene si elimina toxinele din organism.

3 . Varza : Acest aliment are sulf în interiorul acestuia , ceea ce este esențial atunci când vine vorba de eliminarea substanțelor chimice din corpul dumneavoastră. Sulful elimină , de asemenea, elementele nedorite din organism.

4 . Lămâi : îmbogățite cu vitamine și antioxidanți , lămâile sunt cunoscute pentru îndepărtarea substanțelor chimice din organism . Curăță sistemul, și chiar protejează ficatul .

5 . Broccoli : un pachet de antioxidanti si substante nutritive, broccoli este un candidat perfect in procesul de detoxifiere. Este bogat in enzime și ajută sistemul digestiv sa lucreze în mod corespunzător .

6 . Usturoi : Usturoiul este bogat în sulf , care ajuta organismul la detoxifiere. Proprietatile sale antibiotice vindeca corpul.

7 . Sfeclă : Înainte de a stramba din nas la aceasta leguma , citeste mai departe. Sfecla oșie este plina de betaină și pectina , cunoscuta a proteja ficatul și sistemul digestiv prin eliminarea toxinelor .

8 . Grapefruit : Un favorit printre cei care tin dieta din cauza conținutului său scăzut de zahăr , grapefruitul curata sistemul digestiv și previne formarea pietrelor la rinichi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here