About NewGirl

NewGirl.ro a aparut din dorinta de a schimba ceva, este un site special creat pentru femeile care-si doresc o schimbare, care vor sa fie rasfatate, respectate, care vor sa se faca auzite, citite.
Aici vei putea afla tot ceea ce-ti doresti incepand de la sex, relatii, dezvoltare persoanala, cele mai bune diete, cele mai bune sfaturi si terminand cu ultimele tendinte in materie de moda.
Si nu numai, pe langa toate astea aici vei gasi intodeauna un prieten drag, un sfat sincer.
New Girl este promotoarea schimbarii, si nu a oricarei schimbari ci a schimbarii in bine.
Iti popunem un dialog deschis, te invitam sa dezbati alaturi de noi, vrem ca aici sa fie punctul nostru de intalnire.
Vrem sa stim parerea ta despre viata, dragoste, sex, moda, tendinte, realitate, barbati.
Asa ca nu uita, tu ai un cuvant important de spus! Asteptam sa ne spui ce doresti sa citesti, sa ne comunici parerea ta despre materialele noastre, asteptam sa ne critici cand e cazul cand nu esti multumita de munca noastra, cand vrei altceva sau sa ne spui o vorba buna daca consideri ca meritam. Iar daca ai un sfat, o stire, o poveste pe care vrei sa ne-o faci cunoscuta, daca vrei sa ne impartasesti din experientele tale noi le publica cu mare drag.
NewGirl crede in schimbare, dragoste, frumusete, bucurie, umor, distractie, viata, prietenie insa din pacate viata insemana si dezamagire, tristete, singuratatea, tradare, despartire si de aceea noi vom incerca sa te ajutam sa treci cu bine peste ele.

Vrem sa fim cat mai aproape de tine, sa te intelegem, sa te sustinem.

O New Girl este informata, pregatita, motivata, copilaroasa, matura cand e cazul, sensibila, plina de simtul umorului, senzuala, implinita, sofisticata, luptatoare, libera, sexy. Noi vrem ca si tu sa fii ca noi, asa ca ……

Change your life, become a

New Girl

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here