alergeni de primavara

Deoarece alergiile de primavara sunt cauzate de polen , praf , și sporii de mucegai din aer, puteți minimiza riscul de reactii alergice prin eliminarea acestora din casa dvs. Acest lucru necesită o serie de măsuri de planificare, cum ar fi guri de aerisire de curățare, păstrând ferestrele închise , și asigurându-vă că foarte puțină murdărie este adusă în casă .

Cel mai bun mod de a face ca întreaga familie să se bucure de primăvară este de a vă asigura că cei care suferă de alergii sunt protejați de alergeni cel puțin la domiciliu. În timp ce trebuie să luați măsuri imediate pentru a ajuta la controlul reacțiilor alergice dată este de a vă asigura că alergenii nu patrund în casă. Acest lucru poate fi o provocare, până când examinați alergenii care trebuie să fie păstrați afară și modul lor de a intra casă. Atunci când sunteți conștienți de ambii factori , puteți lua măsuri adecvate pentru a vă asigura că acestea sunt păstrate în afara casei dvs , făcându-l un loc chiar de acei membri ai familiei , cu reacții alergice severe în condiții de siguranță .

O modalitate de a vă asigura că mai puțin polen și praf patrunde în casă este de a elimina încălțămintea de la ușă, folosind o rogojină pentru a păstra murdăria afară , și înlăturarea îmbrăcămintei din aer liber , cum ar fi haine , pălării , mănuși. Atunci când aceste etape sunt practicate de către fiecare membru al familiei dumneavoastră, precum și oaspeți , cantitatea de polen și praf urmărite în casă vor fi reduse substanțial.

În plus , puteți să vă păstrați curtea umedă, astfel nu există praf pe care îl putem aduce în casă. Pentru a reduce polenul din acasă , selectați tipul de plante pe care le aveți în gradină cu grijă. În loc de a avea o grădină cu o mulțime de plante cu flori , puteți alege pentru a planta arbuști, care au frunze atractive .

Indiferent dacă suferiți de alergii de primăvară, febra fanului sau astm sau au un membru al familiei este afectat de aceasta, primăvara poate deveni un sezon de groază în loc de a fi plăcută. Deși există multe tratamente noi pentru alergiile de primăvară, este mult mai bine să luați , de asemenea, măsuri de precauție pentru a păstra alergenii departe de casa dvs. Acest lucru va face mult mai ușor pentru întreaga familie , deoarece chiar o persoană care suferă de febra elastică poate perturba liniștea familiei, creșterea cheltuielilor medicale , și, în general activitățile întreagii familii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here