Esarfele sunt un accesoriu de moda versatil. Au devenit foarte populari tocmai din acest motiv, iar oamenilor le place sa gaseasca modalitati noi si interesante de a purta o esarfa preferata. Dupa cum veti vedea mai jos, exista o varietate de tehnici pe care le puteti folosi pentru a aranja o esarfa, de la simple noduri si bucle in jurul gatului, pana la transformarea intr-o coada de cal innodat.

1. Draper simplu

Cel mai simplu mod de a purta o esarfa este o simpla draperie. Aceasta este o modalitate usoara de a imbraca o tinuta, de a adauga putina culoare sau de a adauga straturi. Cu aceasta metoda, tot ce trebuie sa faci este sa iei esarfa, si sa o lasi pe gat, trasa uniform pe fiecare parte.

2. Cravata fata

Dupa drapajul simplu, o singura cravata in fata este probabil cel mai popular mod de a purta o cravata. Pentru a purta o esarfa in acest fel, drapeste-o in jurul gatului, asa cum ai face pentru o draperie simpla. Apoi, incrucisati si legati cele doua capete in centrul corpului si ajustati esarfa astfel incat o parte sa fie stratificata peste cealalta.

3. Impletitura

Puteti incerca aceasta impletitura daca sunteti in cautarea unui mod ceva mai elegant si mai elaborat de a va purta esarfa. Pentru a face acest lucru, indoiti esarfa in jumatate in jurul gatului. Apoi, trageti capetele libere ale esarfei prin bucla, rasuciti bucla si repetati tragerea. Continuati sa rasuciti si sa trageti pana cand epuizati lungimea pentru proces.

4. Loop Through

Cauti ceva care sa-ti tina gatul cald si sa arate dragut? Incearca aceasta metoda simpla de trecere in bucla cu esarfa ta! Pentru a face acest lucru, ia-ti esarfa, indoiti-o in jumatate si intindeti-o in jurul gatului. Apoi, trageti ambele capete prin bucla. Este atat de simplu!

5. Flyaway Vest

Nicio regula nu spune ca esarfele trebuie sa treaca in jurul gatului tau. De fapt, multi oameni le modeleaza si in veste sau saluri. Una dintre cele mai usoare optiuni este aceasta vesta simpla, care arata dragut si se adauga la orice tinuta.

Pentru a va aranja esarfa intr-o vesta: Indoiti esarfa in jumatate. Apoi, legati unul dintre colturile pliate intr-unul dintre colturile de la capat. Odata ce faci asta, ai o vesta simpla cu spate.

6. impletit in par

Daca nu vrei sa porti esarfa la gat pentru ca este o zi calda, dar vrei totusi un strop de culoare, poti oricand sa arunci esarfa intr-o impletitura. Pentru a face acest lucru, ai lucra pur si simplu esarfa ca si cum ar fi o a treia sectiune de par si ai impleti-o ca de obicei.

7. Figura opt

O parte a distractiei cu esarfele este ca puteti face orice doriti cu ele, cum ar fi acest model adorabil in forma de opt. Pentru a face acest lucru, indoiti esarfa in jumatate. Puneti esarfa in jurul gatului, apoi treceti capatul superior al esarfei prin bucla creata de dvs. Rasuciti bucla, creati o a doua gaura si introduceti partea de jos prin acea a doua gaura creata de dvs. Dupa ce ati terminat, ajustati dupa cum este necesar pentru confort sau aspect.

Daca nu-ti place aspectul nodurilor care se agata, atunci acesta este modul in care vrei sa-ti aranjezi esarfa. Pentru a face acest lucru, pur si simplu treceti o esarfa in jurul gatului si faceti o jumatate de nod cu capetele lungi. Apoi, trageti materialul gatului in jos peste jumatatea nodului.

9. Colier cu noduri

Esarfele pot functiona bine si ca coliere daca doriti. Pentru a face un colier simplu innodat cu esarfa ta, aseaza esarfa (de preferinta una de matase) in jurul gatului tau. Faceti un nod pe o parte, urmat de cealalta. Ridicati capetele libere si legati-le impreuna. Intoarceti esarfa, astfel incat capetele sa fie in spate, iar nodurile sa fie in fata.

10. Sal innodat

La fel ca vesta, puteti crea un sal simplu innodat si cu esarfe. Pentru a face acest lucru, asezati esarfa in jurul umerilor si faceti o jumatate de nod pe spate cu capetele esarfei. Apoi, trageti capetele esarfei sus si strans pe spate si trageti materialul in jos pentru a acoperi capetele.

Esarfele nu sunt singurul accesoriu de moda de care aveti nevoie

Dupa cum va puteti da seama, exista multe moduri de a aranja o esarfa. Cu toate acestea, esarfele nu sunt singurul accesoriu de moda pe care il poti lucra intr-o tinuta draguta. Puteti gasi, de asemenea, bijuterii adorabile, dar ieftine sau puteti adauga geanta de mana perfecta in amestec. Cu toate aceste piese de amestecat si asortat, puteti crea cu usurinta un stil care este in intregime propriu.