masca cu banane

Banane , lapte de cocos și miere ar putea suna mai mult ca ingrediente pentru un cocktail tropical, dar combinatia este de fapt un mod eficient de balsam pentru păr.. Este ușor de făcut , va hrani părul și te va lăsa cu plete matasoase , netede și strălucitoare .

Bananele sunt bogate în potasiu , care întărește părul , reduce ruperea prin restabilirea elasticității, și facilitează repararea părului deteriorat . Bananele hidrateaza , de asemenea, părul tau , deoarece acestea contin uleiuri naturale și circa 75 % apă .

Părul puternic , hidratat , de asemenea, este mai putin predispus la încreșire și încurcare . In plus ,fructul este ambalat cu vitamina A , B6 , C si E , precum și zinc și fier .

Cu banane ca o bază , aceast balsam de păr făcut în casă include, de asemenea :

  • Lapte de cocos , care este încărcat cu antioxidanți și grăsimi fortifică părul cu proteine ​​si uleiuri .
  • Ulei de nucă de cocos , care conține vitamina E și acizi grași sănătoși, care hidrateaza părul , încurajează creșterea, adaugă strălucire , și reduce pierderea de keratina . Acidul lauric din uleiul de cocos oferă proprietăți antibacteriene și antifungice care împiedică , de asemenea, mătreața .
  • Miere , care este un umectant natural, ajută la hidratarea părului dumneavoastră și blochează umiditatea . De asemenea, este bogat în vitamine zinc , fier , sulf , și B, care promoveaza creșterea sănătoasă a părului .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here