Se spune ca odata ce ai primit o initiere Reiki, vei avea Reiki pentru tot restul vietii. Energia vietii joaca un rol important in orice situatie.

Beneficii:

ajuta corpul sa se autovindece; ajuta la vindecarea sufletului; amelioreaza si elimina durerea; reduce stresul, frustrarea si anxietatea; echilibreaza emotionalul si mentalul; optimizeaza nivelul nervos; echilibreaza energiile organismului; accelereaza procesele de vindecare prin stimularea sistemului imunitar; detoxifica si purifica corpul; purifica si echilibreaza chakrele-centre energetice ale corpului; purifica si elimina blocajele energetice; trateaza afectiunile sufletesti si fizice; nu se degradeaza si nu poti s-o pierzi.

In timp ce o initiere pe nivel este tot ceea ce e necesar ca sa activeze capacitatea de a canaliza Reiki, initieri aditionale, pe niveluri deja atinse, se dovedesc benefice. Aceste beneficii include rafinarea energiei Reiki pe care o canalizeaza persoana, cresterea puterii energiei, vindecarea problemelor personale, claritatea mintii, senzitivitate psihica marita si un nivel ridicat de constiinta.

Persoana racordata funcioneaza precum un canal pentru aceasta energie. In timpul sedintelor Reiki, cel care canalizeaza energia isi aseaza palmele pe cel care primeste, iar daca este nevoie de ea, energia incepe sa curga.
Este recomandat sa practici Reiki cu regularitate (daca se poate chiar zilnic), in primul rand asupra propriei persoane.
Tratamentul cu Reiki. In urma initierilor fiecarui nivel, participantii cursurilor de Reiki incep un proces de dezintoxicare de 21 de zile.

In urma cresterii vibratiilor corpului fizic si a corpurilor energetice, energiile negative dense sunt obligate sa iasa la suprafata si sa paraseasca corpul.

Semnele procesului de purificare difera de la om la om. Sunt unii care ajung intr-o stare eliberata de constiinta, renuntand la vechiurile obiceiuri; e posibil chiar sa nu mai doreasca/pofteasca mancarurile sau bauturile preferate. Reiki nu inlocuieste medicina traditionala, dar poate fi un element complementar extrem de eficient al acesteia si poate salva chiar vieti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here