Aplica si la job aceleasi reguli dupa care te ghidezi in relatia cu iubitul si obtine slujba perfecta. Esti increzatoare in fortele proprii si reusesti intotdeauna sa faci ceea ce iti propui. O relatie buna cu partenerul tau necesita dialog, incredere si aceeasi viziune asupra viitorului. Ei bine, aceleasi lucruri care sunt perfect valabile si cand vine vorba despre jobul tau.
Incotro ne indreptam?
Cum functioneaza lucrurile in relatie. Cand planifici o vacanta cu iubitul tau, cand ai de gand sa te casatoresti sau sa faci copii, discuti despre aceste lucruri cu el si luati o decizie.
Cum ar trebui sa procedezi la birou. Mergi sa discuti cu cei de la Resurse umane pentru a vedea care sunt perspectivele tale pe termen lung in cadrul companiei si care este perceptia colegilor despre tine si relatia cu ei.
Vreau mai multa atentie
Cum functioneaza lucrurile in relatie. Iubitul tau ramane la birou pana seara tarziu si atunci cand vine acasa este atat de obosit incat prefera sa sa uite absent la televizor decat sa vorbeasca cu tine. Cum faci? Mergeti cateva zile la munte ca sa restabiliti legatura afectiva dintre voi.
Cum ar trebui sa procedezi la birou. Daca te simti coplesita de sarcinile care ti se dau este foarte simplu sa devii nefericita si drept urmare, performantele tale la birou sa aiba de suferit. Ca sa nu se intample asta, foloseste-ti capacitatile profesionale in mod creativ.

Am nevoie de romantism
Cum functioneaza lucrurile in relatie. Este bine ca ati ajuns in stadiul in care va impartiti micile avtivitati gospodaresti. Nu-l lasa pe iubitul tau sa uite ca-ti plac cinele romantice.
Cum ar trebui sa procedezi la birou. Da ai ajuns sa petreci la birou mai mult timp decat cu iubitul tau, macar fa-ti locul de munca cat mai controlabil posibil. Socializeaza cu colegii in pauza de masa si fa un efort sa-l mai intrebi si alte lucruri decat despre dosare si deadline-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here