Iti place sa pictezi, sa canti ori sa faci poze? Vrei ca toata lumea sa afle cat de talentata esti tu la scris sau te lasa indiferenta toate chestiile legate de creativitate?

Miss creativitate. Despre tine se poate spune orice, mai putin ca nu esti o fata creativa si originala. Ai capacitatea de a reconditiona tot felul de vechituri si de a le transforma in ceva original. Indiferent daca esti talentata la muzica, desen ori fotografie, stii sa dai un touch special lucrurilor pe care pui mana. In caz ca n-ai facut-o pana acum, te poti gandi serios sa-ti cultivi talentul respectiv, poate chiar sa mergi la o facultate de profil. E foarte cool sa fii talentata si creativa asa ca nu renunta la ce iti place sa faci.

Te straduiesti dar uneori nu-ti iese. Ai da orice sa fii admirata pentru pozele pe care le faci sau pentru cerceii hand made insa asta nu se intampla prea des, pentru ca nu esti chiar atat de creativa pe cat ti-ai dori. Problema ta nu e ca ai fi total anti-talent, ci mai degraba ca te straduiesti mult prea mult din dorinta de a fi la moda. Fii putin mai relaxata, pentru ca nu ai nicio sansa sa ajungi sa pictezi precum Picasso intr-o singura luna. Iar daca tot vrei sa faci ceva in aceasta directie inscrie-te la un curs de desen, muzica, etc. Dupa ceva timp vei descoperi unde se ascunde creativitatea ta.

Creativa? Who me? N-ai nicio treaba cu toata povestea asta cu talentul si creativitatea si, sincer nici nu-ti pasa. Ai avut din totdeauna un scris oribil si nu ai chef sa te apuci sa scrii poezie sau sa-ti faci singura haine doar pentru ca e trendy. E absolut ok sa-ti mentii pozitia, dar nu orice manifestare a creativitatii e o fita, asa cum consideri tu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here