colectia victoria's secret lenjerie intima 2014___

Unul dintre cele mai populare branduri americane de lenjerie și costume de baie, Victoria’s Secret, a dezvăluit în cele din urmă catalogul colecției pentru vara 2014. Cu supermodelul Candice Swanepoel pe copertă, această colecție are de toate, printuri de animale, detalii dantelă, volane și diamante.

Filmat de fotograful Russell James, catalogul a fost realizat pe plajele din Saint-Tropez în Franța, unde Candice poartă mai multe costume de baie cu talie înaltă pe care Victoria’s Secret le oferă în acest sezon, alături de alte modele, inclusiv Behati Prinsloo, Gracie Carvalho, Magdalena Frackowiak, Martha Hunt, Lily Aldridge și Alessandra Ambrosio.

Catalogul complet este de 91 de pagini, și prezintă cele mai tari tendințe de costume de baie, care includ modele cu decupaje, dantelă, accente hardware fabuloase, printuri de animale, precum și costume de baie alb-negru. Alte modele distractive includ, de asemenea, talie înaltă, stiluri volan și printuri florale și animale îndrăznețe.

Clienții pot crea, de asemenea, costumul lor perfect prin combinarea de culori, printuri și stiluri pentru a scoate în evidență personalitatea lor individuală și formele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here