In zilele noastre, exista foarte multe femei singure, iar unele dintre acestea se inscriu pe site-urile cu anunturi matrimoniale, in speranta ca vor fi descoperite de catre barbati simpatici, dornici sa le cunoasca.

Atunci cand vine vorba despre femei, exista doamne care nu au prea mari preferinte atunci cand vine vorba despre cunoasterea unui barbat, insa exista si femei care au anumite preferinte si asteptari de la acesta. In urmatoarele randuri ale acestui articol vom prezenta cateva dintre cele mai comune asteptari ale femeilor atunci cand vine vorba despre cunoasterea si iesirea cu un tip, indiferent ca il cunosc ce pe matrimoniale, de pe Facebook sau din alt loc.

Femeile isi doresc protectie

Chiar daca nu au de ce sa se teama, nu sunt urmarite de catre alti barbati, nu au gresit cu nimic in fata altor persoane, femeile sustin ca isi doresc un tip protector alaturi de ele. Aici nu ne referim neaparat la un barbat musculos, care sa se lupte pe strada pentru a o apara, ci la un top care sa ii ofere protectie din toate punctele de vedere.

Chiar si faptul ca atunci cand ploua, el ii ofera geaca lui, poate fi considerat tot un gest de protectie de catre femei, iar o doamna in mod evident isi doreste un barbat alaturi care sa faca un asemenea gest.

Femeile isi doresc un barbat care suna

Cele mai multe fete sunt multumite chiar si cu un text scurt de genul „Buna, ce faci? Esti bine? Mi-este dor de tine”. Multe femei care pana acum au cunoscut doar barbati care nu le ofereau nici macar atat de putina atentie, sunt multumite chiar si cu cateva mesaje. Femeile care insa au fost mereu obisnuite sa fie in centrul atentiei, cu siguranta sunt de parere ca ele merita mai mult, si chiar le-ar placea un echilibru constant intre text si apel. Mai exact, le-ar face placere si sa primeasca mesaje scrise, dar si sa fie sunate.

Femeile viseaza la un tip care isi face planuri de viitor

Multi tipi par sa aiba probleme in a face planuri solide de viitor deoarece se tem ca fata sau femeia respectiva nu va fi interesata de acest lucru. De fapt, exista multe femei care isi doresc un asemenea barbat, si chiar viseaza sa cunoasca intr-o buna zi un asemenea barbat. Cele mai multe femei, considera ca daca barbatul le include in planurile lor de viitor, exista sanse mari sa aiba o relatie serioasa, si de ce nu, chiar sa se casatoreasca.

Femeile isi doresc un barbat care se concentreaza pe o singura fata/femeie

Adesea, atunci cand un tip intalneste o fata pe care o place de fapt, in loc sa fie suficient si sa ii acorde atentia cuvenita, el simte nevoia de a pastra cateva alte optiuni de rezerva.

De regula, aceasta este o practica a tinerilor, care sunt obisnuiti sa umble din floare in floare, iar din acest motiv, femeile mature si care isi doresc o relatie serioasa, nu le acorda atentie acestor tipi.

Femeile isi doresc un barbat care sa se concentreze pe o singura femeie, asa ca daca stabilesc o intalnire si accepta mai apoi sa se vada in continuare, doamnele isi doresc sa fie singurele din viata respectivului.

Un om respectabil este ceea ce isi doreste orice femeie

Cu siguranta o femeie isi doreste alaturi un tip care sa nu fuga de responsabilitati, si care sa fie cinstit in legatura cu intentiile pe care le are.

Femeile isi doresc un tip consecvent

Majoritatea tipilor pe care ii intalnesc femeile singure, au un comportament bun de aproximativ o luna, pana cand obtin sau nu obtin ceea ce vor – si apoi lucrurile se destrama. Cu toate acestea, consistenta ii va dovedi unei femei ca ea este cea pe care respectivul o doreste, asa ca acesta trebuie sa ramana concordanta cu comunicarea, cu datele creative, cu surprizele, complimentele, onestitatea si efortul, iar totul va fi perfect.

Asadar, acestea sunt in mare parte cele mai comune asteptari pe care femeile le au de la barbati