Acum ca a venit iarna si frigul si toata lumea  merge mult mai repede pe strada, am descoperit un articol de vestimentatie  foarte comod si potrivit anotimpului.colanti
Colantii….negrii, colorati, cu imprimeuri,  de orice fel…ii iubesc.

Ne salveaza de multe tinute standard si ne tin  si cald.

I-am combinat cu tricouri cu maneca lunca uni  si peste cu rochite colorate de tricot, de vara, maiouri lungi cu imprimeuri,  jeseuri lungi tricotate, fustite mini de jeans, catifea, raiat. Punem botine,  cizme sau ghete si avem si comoditate, libertate de miscare.

As adauga esarfe de orice fel si manusi,  bascute daca ne sta bine si pardesie tricotate deasupra.

Accesoriile pot sa fie in numar mare si mari,  depinde de imprimeuri cat sunt de accentuate. Imi plac lanturile lungi cu  pandantive gen cranii, coroane, serpi, insecte, lanturi geometrice mari si  bratari si inele spectaculoase, neobisnuite.

Ador sa arat imbracata fara sa am un aer  studiat si exclus sa arat la 30 de ani ca si o dama la 45 ani in sedinta.
E nevoie sa dam personalitate tinutelor pe  care le purtam si sa avem imaginatie atunci cand punem haine pe noi, asta chiar  daca e dimineata devreme si nu ne-am trezit bine.

Evit tinutele clasice, la care s-ar putea  gandii oricine. De aceea am ales colantii in acest sezon si creez in jurul lor  tinute care sa se observe si sa faca din tine o femeie cu multa imaginatie.

Indraznesc sa abordez tinute si testez de  multe ori impactul lor cu persoanele cu care imi permit sa  abordez   acest subiect. Desigur ca…atitudinea persoanei e 50% din succesul unei  tinute.

Deci, o idee buna zic eu ….purtati colanti  cu…ce doriti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here