In urma unui studiu realizat in Rusia, pe locul 1 in topul celor mai penibile greseli feminine in pat consta in simularea orgasmului, pe locul 10 refuzul de a face sex oral, iar pe locul 18 lenjeria intima murdara.

Iata niste opinii si metode care  ar trebui sa le ia in considerare femeile pentru ai face pe barbatii sa traiasca niste momente de neuitat.

N-ar trebui sa lipseasca ejacularea. Ceea ce din punctul de vedere a multor barbati trebuie sa fie bifat este sexul oral. Sexul oral tine loc si de sex si de preludiu. Acest gen de barbati, nu cred ca este necesar sa fii implicat intr-o relatie emotionala.

Unii cred ca sunt foarte importante sentimentele pe care le acumulezi pana in momentul in care ajungi la actul sexual. Poti face sex si sa fie foarte ok, chiar daca nu iti iubesti partenera, insa dragostea face ca totul sa capete acea aura magica, de neuitat. Deci, dintr-o relatie sexuala nu ar trebui sa lipseasca sentimentele, increderea, impartasirea sentimentelor.

Trebuie ca pe langa placerea fizica sa fie si placerea psihica, starea mentala propice. Adica, pur si simplu sa te simti bine, nu doar sa faci sex, asa sec. Sa iti placa persoana cu care esti, sa fii relaxat, odihnit, sa fii cu gandul la ceea ce se intampla acolo, in pat, nu stresat de probleme.

E natural sa nu lipseasca orgasmul! Si preludiul! Desi uneori , acesta din urma poate lipsi. Depinde de strea in care esti. Nu cred ca exista acel ceva obligatoriu de fiecare data. Din contra. Actul sexual trebuie sa fie de fiecare altfel si unic. Deci , probabil, nu ar trebui sa lipseasca elementul surpriza: imbracaminte de frisca, ciocolata, lenjerii, joculete diverse, diferite de la o zi la alta. Spontaneitatea nu trebuie sa lipseasca de la o femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here