Fara indoiala, printre secretele de top ale vietii se numara acele luminite de pe cer care apar in fiecare noapte. Stelele au fost subiectul discutiilor cu sute de ani in urma, au fost personajele principale din tablouri, poezie, filme si cantece. Ele sunt acoperite de un val sacru de magie care, fara indoiala, le face un subiect foarte interesant.

Nu trebuie sa fii fan Star Trek pentru a visa la stele , de fapt, tinde sa fie un vis destul de recurent si din acest motiv astazi vom vorbi tocmai despre conceptul de a visa stele. In diferite ocazii am putut observa ca planeta reprezinta dorintele noastre si, de asemenea, iluziile sub forma de stele si, dupa cum intelegem acum, planeta visata este foarte incarcata cu un concept simbolic, asa ca avem posibilitatea de a vedea ca avand acest tip de visul reprezinta iluziile noastre, lucrurile de care ne dorim sau avem nevoie.

Ai auzit fara indoiala citatul ca cineva are „capul in stele” si presupune ca traieste pe o planeta plina de vise si sperante , aceasta situatie poate fi reprezentata prin visarea stelelor . In esenta , visele cu stele tind sa fie acele tipuri de vise care sunt o experienta foarte linistita si chiar de mare bucurie, sau cel putin in cea mai mare parte. Visele cu stele au un numar mare de semnificatii conform informatiilor din fiecare vis, din acest motiv astazi ne vom aventura in planeta viselor pentru a transcrie conceptul acesteia.

Stelele , acele corpuri ceresti care stralucesc pe cer de sute si sute de ani, sunt pline de forta si energie, daca vrei sa intelegi conceptul visului tau , iti recomandam sa continui sa citesti si sa dezvalui misticismul care se ascunde in spate.

Ce inseamna sa visezi stele?

Visarea stelelor, in sensul cel mai general, reprezinta dorintele tale si, de asemenea, iluziile puternic interioare. Visele cu stele fac parte din visele care sunt de bun augur, deoarece energia lor este in mare parte de partea binelui. Visarea stelelor ne spune despre puterea noastra interioara si cum ar trebui sa o folosim pentru a ne indeplini misiunile sau dorintele . Daca tocmai ai vazut Razboiul Stelelor, sau un film de acest stil, acesta este probabil motivul pentru care vedetele sunt personajele principale ale viselor tale , chiar daca ai avut recent experienta extraordinara de a cunoaste un observator stelar, acesta ar putea fi motivul. pentru tinevise .

Pe de alta parte, daca nu ai facut niciunul dintre aceste lucruri si ai avut totusi vise de stele, atunci cu siguranta exista un mister in spatele visului tau. Dar pentru a putea dezvalui conceptul viselor tale trebuie sa fii cat mai detaliat posibil, aminteste-ti fiecare lucru mic, deoarece fiecare aspect este de cea mai mare importanta pentru a-ti putea transcrie visul . Incearca sa-ti organizezi ideile despre visul tau, daca vedeta este mare sau mica, daca straluceste sau este stinsa, totul este substantial. De asemenea, trebuie sa retineti ca fiecare vis are un concept diferit in functie de contextul vietii tale, asa ca pentru fiecare persoana, visele au semnificatii diferite.

Daca visezi stele cazatoare

Acest vis se manifesta mai ales la oamenii care au trecut prin catastrofe . A visa stele cazatoare este un vis de bun augur, deoarece ne spune ca in curand lucrurile vor fi de partea ta, vremea dezastrelor s-a incheiat si esti pe cale sa-ti indeplinesti visele. Poate reprezenta, de asemenea, ca exista noi oportunitati care pandesc. Pe de alta parte, daca visezi stele cazatoare care cad, poate reprezenta ca proiectele tale vor merge pe un drum gresit, mai bine ai grija.

Daca visezi ploaie de stele

A visa ploi de stele inseamna a vedea ca se apropie multe ocazii din viata ta, dar pe masura ce ajung in acest fel pleaca, va trebui sa faci un efort si sa te misti foarte repede pentru a realiza acele ocazii si a-ti putea realiza visele.

De asemenea, dezvaluie .

Daca visezi stele de mare

Daca ceea ce cauti este conceptul de a visa stele de mare, hai sa-ti spunem ca inseamna ca traiesti o perioada din viata ta in care se intampla mai multe lucruri si incerci sa tii totul sub control, esti in mod regulat ocupat cu 2 sau mai multe sarcini si nu te opresti din a ghici exact ce poti face pentru a face si mai multe. Incearca sa te calmezi putin, tine cont ca corpul tau nu este o masina de lucru si ca trebuie sa te odihnesti. Pe de alta parte, daca ai vise cu stele de mare in afara apei , inseamna ca apa te ingrozeste, ai o frica innascuta de apa si este ceva ce ar trebui sa faci mai bine pentru ca se apropie ocazii din viata ta care iti vor aduce mai aproape de mare.

Daca visezi un cer plin de stele

Daca  visezi un cer plin de stele, inseamna ca se apropie o vreme plina de prosperitate atat pentru tine, cat si in dragoste, ti se vor prezenta multe ocazii si va trebui sa o selectezi pe cea precisa, sa fii intelept in alegerea ta. si nu te grabi, tine cont ca nu pentru ca ar fi cea mai stralucitoare stea va fi cea preferata pentru tine.

Daca visezi stele in miscare

Visarea vedetelor care se misca reprezinta ocaziile care sunt in jurul tau, sunt in miscare recurenta si trebuie sa fii foarte indraznet sa iei una si sa o faci cea potrivita. Poate reprezenta si calea pe care o parcurg visele tale, daca stelele urca este pentru ca misiunea ta este pe drumul cel bun, dar daca coboara este pentru ca nu merge asa cum te astepti.

Daca visezi multe stele

Dupa cum s-a spus anterior, visarea la multe stele reprezinta fiecare dintre ocaziile care vor aparea in viata ta, incearca sa-ti amintesti daca in vis reusesti sa obtii o stea, asta ar insemna ca ti-ai indeplinit misiunea.

Daca visezi stele cazatoare si iti pui o dorinta

A visa stele cazatoare si a-ti pune o dorinta este asociat cu a avea o noua aventura in minte si speri ca destinul conspira in favoarea ta, astfel incat sa poti concretiza tot ce ti-ai planificat, cu suficient efort il vei realiza.

Daca visezi stele colorate

Daca ai avut vise cu stele colorate  inseamna ca ocaziile care se apropie de viata ta sunt de diferite aspecte, precum si aspectul profesional, iubitor si chiar de sanatate. Reprezinta ca vei avea o prosperitate foarte extinsa.