32
Naturaletea este atemporala, atat în moda cat si in machiaj. Nimic nu poate concura cu aspectul „nude”, ceea ce înseamna tonuri naturale, fete stralucitoare, cu o stralucire sanatoasa, cu ochii larg deschisi lipsiti de straturi grele de rimel si farduri de pleoape. Aceasta este o tendinta de machiaj foarte naturala, care are scopul de a sublinia frumusetea naturala a unei fete, prospetimea si alura tinereasca.

1
Cum sa creezi un machiaj natural? Foarte mult depinde de o piele curata si bine îngrijita, care nu este acoperita cu tone de straturi de fond de ten sau blush. In cazul in care tenul nu arata perfect, opteaza intotdeauna pentru nuante naturale de fond de ten, usoare, care va camufla usor orice defect al pielii. Adaugati o nota sanatoasa de stralucire pielii cu tonuri de fard de obraz delicat si sunteti gata de plecare.

5
In iarna 2014, tendintele de machiaj ale stilului nud reprezinta un joc profesional de umbre si lumini. In cazul in care doriti sa vedeti cum arata un machiaj natural excelent aruncati o privire la Valentino, Ralph Lauren, Proenza Schouler, Chloe, DKNY, Lacoste, Balmain, Giles, Christopher Kane si altii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here