Asa cum cateva puncte au cu siguranta trecere la baieti, exista si cateva lucruri care nu plac deloc baietilor si pe care le poti evita cu usurinta:

Nu-l bombarda cu sute de SMS-uri amoroase. Unul pe zi in care ii spui ca ti-e drag este absolut suficient, dupa al cincilea oricum nu va mai avea chef sa-ti raspunda oricum, si de ce sa-l plictisesti. In plus, ceea ce la inceput incanta se poate banaliza foarte repede daca faci abuz. Dramuieste-ti bine cuvintele de dragoste, lasa-l sa le astepte, sa fie o surpriza.

Nu-l innebuni cu problemele tale de greutate sau cu nesiguranta legata de aspectul tau. Nu te mai plange  de cum arati, pentru ca el a ales sa iasa cu tine asa, iar lamentarile tale nu pot decat sa-l enerveze. In plus, abia atunci s-ar putea sa observe defecte pe care nici nu le vazuse pana atunci. El trebuie sa vada in tine tot ce-i frumos, iar tu evidentiindu-i frecvent ceea ce crezi tu ca nu e un punct forte la tine, nu vei face decat sa inrautatesti lucrurile.

Respecta intimitatea de cuplu! Faptul ca esti atat de apropiata de prietena ta este foarte frumos, dar invata sa nu-i povestesti toate detaliile de la intalnirile tale. In caz ca iubitul tau va afla, va fi cu siguranta jignit de lipsa ta de sensibilitate. La urma urmei, nici tu nu ai vrea ca felul in care saruti sa fie subiect de conversatie intre el si amicii lui. Trebuie sa fie o nota de discretie. Desi ii povestesti tot prietenei tale si ai incredere ca nu trece de ea, nu se stie vreodata in ce situatie veti fi puse si cum se va manifesta. Intimitatea de cuplu trebuie respectata, pentru a functiona relatia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here