remedii indigestie

Indigestia este în principal asociată cu obiceiurile alimentare nesanatoase si niveluri ridicate de stres, rezultând în secreția neregulata de sucuri digestive din stomac. Tot ce trebuie să faceți este să încercați unele remedii simple în confortul propriei case.

Indigestia este adesea cauzata de supraalimentare, de mancatul prea repede, sau consumatoarea de alimente grase sau condimentate in exces . Anumite probleme emotionale, cum ar fi stresul sau anxietatea, pot declanșa, de asemenea, indigestia.
Extract din frunze de anghinare. Într-un studiu din 2004, 208 de adulti cu sindrom de colon iritabil, oamenii de stiinta au descoperit ca cei care au luat extract de frunze de anghinare au avut o scadere de 41% a simptomelor de indigestie după două luni.

Incearca sa mananci migdale crude , un aliment alcalin care poate echilibra pH -ul, deoarece acestea sunt o sursa buna de calciu , spune dr. Millie Lytle , un medic naturist din New York .

Se beau doua uncii de neprelucrate suc ​​de aloe vera zi cu zi .

Începeți ziua cu o ceașcă de apă caldă și  suc ​​proaspat de lamaie . ” Acesta se bea pe stomacul gol 15 la 20 de minute înainte de a mânca orice altceva , organismul poate echilibra în mod natural nivelurile de acid . Este un mare ajutor digestiv și este sigur pentru toți utilizatorii „, spune Rebeca Fedrowitz , un nutritionist holistică aplicată .

Încercați o lingura de bicarbonat de sodiu intr-o cana de apa pe jumătate – nu este gustos, dar este eficace.

Luati 1-2 lingurite pe zi de oțet de mere . E minunat amestecat cu miere în ceai sau în loc de lamaie in ceai . ” Mulți oameni cred eronat ca refluxul de acid și indigestie este cauzat de o supraproductie de acid. Cele mai recente cercetări arată că este de fapt opusul pentru mulți oameni : Acidul prea puțin produse pentru a digera adecvat alimentele consumate”, spune Christina K. Major , nutritionist holistică și medic naturist din Trevorton. Muraturi , varza si alte alimente foarte acide de asemenea, funcționează bine pentru a ajuta la stimularea de acid .

Musetel , menta sau ceai de schinduf poate ajuta la reducerea simptomelor de reflux de acid .

Ghimbirul este folosit de foarte mult timp ca remediu pentru calmarea stomacului si ameliorarea starii de greata. Această plantă îmbunătăţeşte digestia şi are proprietăţi antispastice, care o fac un remediu folositor pentru crampele gastrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here