alergii

Ești unul dintre acei mulți care suferă de alergii de primăvară? Obosit de a lua atât de multe medicamente sau ținut ostatic în interior? Există mai multe metode naturale de a construi imunitate la anumiți alergeni comuni pe bază de plante.

Ce este o reacție alergică?

„Când avem o reacție alergică, este sistemul nostru imunitar stimulat care reacționează la antigenii din alergeni, cum ar fi polen, iarbă sau buruieni. Ca reacție, determină eliberarea unui compus chimic în nasul nostru numit histamină, care creează o acumulare de mucus. Apoi vine nasul înfundat, strănutul, ochii înlăcrimați, etc „, explică dr. Rejowski. „Dacă reacția afectează pieptul și sistemul respirator superior, aceasta poate fi o problemă mult mai serioasă.”

Partea corpului pe care alergenii o ating, afectează ceea ce simptomele dezvolta.

De exemplu:

Alergeni pe care îi respirați provoacă de multe ori un nas înfundat, mâncărimi ale nasului și gâtului, producția de mucus, tuse, respirație șuierătoare.

Alergenii care ating ochii pot provoca mâncărimi ale ochilor, lăcrimare, roșeață, umflături.

Mâncatul a ceva la care sunteți alergic poate provoca greață, vărsături, dureri abdominale, crampe, diaree, sau o reactie severă, care vă pot pune în pericol viața.

Alergenii care ating pielea pot provoca o erupție pe piele, urticarie, mâncărime, vezicule sau descuamarea pielii.

Alergii la medicamente implică, de obicei, întregul corp și poate duce la o varietate de simptome.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here