Pentru foarte multe femei, achizitionarea unui costum de baie este o adevarata corvoada care se incheie de cele mai multe ori cu foarte mult stres si nervi. Ei bine, daca doamnele ar lua in considerare anumite aspecte, cu siguranta nu s-ar mai confrunta cu o astfel de alegere. Iata ce trebuie sa stii inainte de achizitionarea unui costum de baie.

1. Alege magazinul potrivit

Cumpărați de acolo unde există iluminare bună pentru dressing și unde camerele de amenajare sunt confortabile. Căutați magazine care să aibă asociați de vânzări care sunt cu adevărat experți în lucrul cu clientul, pentru a va putea ajuta sa faceti cea mai buna alegere. Alegeți un magazin precum costume de baie intregi – foxi.ro unde veți avea acces la o mare varietate de mărci și stiluri și, prin urmare, o probabilitate mai mare de a găsi mai multe modele de costume de baie care sa va vina excelent. Cel mai important este să vă simțiți încrezătoare. Preferințele dvs. ar trebui să fie primul dvs. gând, mai degrabă decât cele ale prietenului / iubitului / soțului sau ale celor mai recente reviste de modă.

2. Alegeti momentul potrivit pentru cumparaturi

Cel mai important este să alegeți un moment bun pentru a face cumpărături, atunci când nu sunteți grăbite și puteți petrece cu adevărat timpul găsind cel mai buna articol vestimentar de acest gen. Planificați să faceți cumpărăturile ca si cum faceti o investiție de lux în voi însevă, aveți răbdare și fiți dispuse să petreceți timpul necesar pentru a găsi cel mai bun costum pentru dvs. Gândiți-vă la asta ca la o investiție în confort și stil pentru vară sau vacanță. Așteptați-vă să încercați o serie de costume, stiluri și mărci pentru a ajunge la cele mai bune costume pentru dvs. și permiteți unui consilier de vânzări să ofere sfaturi și îndrumări. Faceți-vă timp pentru cumpărături de costume de baie când vă puteți bucura din plin de asta si nu veti fi pe fuga. Gândiți-vă la asta ca la o mini-pauză înainte de vacanță sau de plajă.

3. Fa cateva miscari pentru a vedea daca te simti confortabil Dupa ce ai imbracat costumul de baie, misca-te in mai multe moduri pentru a vedea cat de confortabil te simti si daca articolul vestimentar ramane la locul lui. Curelele rămân la locul corect? Mai este confortabil după ce l-ai purtat câteva minute? Pentru a vă asigura că partea superioară se potrivește corect, aplecați-vă. Totul ar trebui să rămână la locul său. Dacă nu, încercați o dimensiune mai mare sau un stil diferit.

4. Concentrați-vă în mod conștient pe ieșirea în afara zonei de confort Nu te bloca într-o rutină de stil. Multe femei nu deviază după ce au găsit un stil care funcționează pentru ele. Există stiluri grozave pentru fiecare tip de corp, iar costumele de baie evoluează cu noi tendințe și stiluri. Dacă vă place să purtați o singură piesă, încercați un tankini. Dacă îți plac pantalonii scurți pentru băieți, încearcă un costum cu fuste înfășurate. Dacă îți plac costumele de baie negre, adaugă un strop de culoare. Ramai deschisa si la alte optiuni pentru ca nu stii niciodata cum urmatorul costum va arata senzational pe tine.