masaj1. Incepe prin a stabili locul. Camera ar trebui sa fie destul de calda pentru ca o persoana sa se simta bine dezbracata. Pune niste muzica relaxanta si da foc la niste betisoare parfumate. Fa tot posibilul ca nimeni sa nu va poata deranja. Lumina trebuie sa fie slaba si, daca este posibil, ar trebui sa fie asigurata de lumanari.

2. O idee buna este sa pui partenerul(a) sa faca o baie calda inainte de masaj  aceasta ii va deschide porii si va face masajul sa fie de doua ori mai placut.

3. Paturile, cearsafurile si prosoapele pe care le vei folosi in timpul masajului ar fi bine sa fie caldute.

4. Fa un fel de interviu cu partenerul(a). Intreaba-l(o) daca are fantezii (pe care le poti incorpora in discutia fierbinte de mai tarziu), care ii sunt zonele erogene si daca este ranit pe undeva. Intreaba-l(o) cum se masturbeaza. Ar fi bine sa afli daca ii place stimularea punctului G, a scrotului, a prostatei sau daca ii plac vibratoarele.

5. Incepe masajul cu partenerul(a) stand cu fata in jos, asezat pe cearsaf si patura. Reaminteste-i sa respire usor si regulat. Asaza-ti mainile pe partea superioara si inferioara a spatelui partenerului si cere-i sa-si imagineze cum cu fiecare respiratie se adanceste tot mai mult in masa. Ramai asa pentru un timp.

6. Ia o pana. Spune-i: O sa te mangai cu o pana pe spate. Concetreaza-te pe zona in care te ating.. Misca usor pana in sus si in jos pe corpul partenerului.

7. Ia o manusa de blana. Spune-i partenerului(ei) sa fie atent doar la aceasta senmzatie. Mangaie-i tot corpul.

8. Incepe-ti masajul pe spatele partenerului(ei). Continua cu gatul, picioarele si talpile. Saruta ceafa partenerului(ei) din cand in cand.

buy Babes in Toyland 9. Pune partenerul(a) sa se intoarca cu fata in sus si mangaie-l cu blana pe partea frontala a corpului.

10. Maseaza partea frontala a picioarelor.

11. Atata partenerul(a) apropiindu-te de organele genitale, mangaindu-i coapsele interioare si sfarcurile.

12. Maseaza-i abdomenul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here