a1. ORGASME IN VIS

Chiar daca barbatii pot oferi dovezi palpabile ale unei astfel de experiente, aceasta nu inseamna ca femeilor le este refuzat privilegiul de avea orgasm in timp ce viseaza (cu ochii inchisi). In plus, orgasmele nocturne sunt traite cu o intensitate mult mai mare de reprezentatele sexului frumos. Acestea se pot trezi transpirate, epuizate si crezand cu tarie ca a fost mai mult decat un vis.

Ceea ce este interesant la orgasmele in timpul somnului este ca ele apar fara a fi nevoie de vreun fel de stimulare fizica. Uneori visam ca avem un orgasm si avem unul in acelasi timp. Ele pot fi insotite de contractii vaginale puternice sau nu.

De cele mai multe ori visele erotice apar atunci cand o femeie isi incepe viata sexuala, dar nici femeile mai experimentate nu duc lipsa. O simpla intalnire romantica poate aprinde scantei si poate conduce astfel la fantezii nocturne.

Teologii medievali au postulat existenta unor demoni numiti „incubi” care faceau sex cu femeile in timpul somnului oferindu-le acestora orgasme nocturne. Vrajitoarele din acea perioada chiar pretindeau ca ar face dragoste cu diavolul in timpul somnului (daca asta se poate numi dragoste�)

2. MICRO-ORGASME

Acestea sunt orgasme micute si extrem de subtile care apar fara stimulare fizica si care iau diverse forme. Sexologii Beverly Whipple si Gina Ogden au cercetat daca femeile pot avea orgasme numai cu ajutorul imaginatiei. Rezultatele obtinute au fost mai mult decat imbucuratoare: da, femeile pot avea orgasme numai prin intermediul fanteziilor sexuale, orgasme ce pot fi insotite sau nu de contractiile specifice.

Exista si cazuri speciale de femei care au orgasme in situatii ce cu greu ar putea fi catalogate drept erotice. Unele au orgasm atunci cand sunt foarte speriate sau cand realizeaza activitati placute, dar fara conotatie sexuala.

Si tu esti fericita posesoare de micro-orgasme. Ele exista in interiorul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa le aduci la suprafata.

3. ORGASME INTRA – VAGINALE

In aceasta categorie sunt incluse asa-numitele orgasme vaginale, orgasme prin stimularea punctului G, orgasmele cervicale si orice alt tip de orgasme ce apar in urma stimularii intravaginale (indiferent de „obiectul” cu care se face stimularea). Exista diferentieri subtile intre orgasmele intra-vaginale si de multe ori poti atinge extazul prin stimularea mai multor puncte sensibile in acelasi timp

4. ORGASME ENERGIE

Acest tip de orgasme sunt invaluite in mister si nu pentru ca ar fi dificil sau imposibil de obtinut, ci pentru ca nu li s-a acordat suficienta atentie in cultura noastra. Orgasmele energie sunt obtinute prin controlul respiratiei si al energiei ce ne strabate corpul. Spre deosebire de tipurile clasice de orgasm ce au drept scop eliberarea de tensiunea sexuala, orgasmele energie au drept finalitate (dupa cum le spune si numele) generarea de energie.

Unele sunt incredibil de puternice iar altele sunt mai subtile. In general, cu cat acorzi mai mult timp acumularii de energie, cu atat vei avea orgasme mai puternice. Te vei simti de parca intregul tau corp este inundat de un val de electricitate, iar senzatiile obtinute pot fi sau nu sexuale. Un lucru este sigur, acest tip de orgasme este total diferit fata de tot ceea ce ai simtit pana acum.

Pe langa senzatiile electrizante obtinute, vei primi un bonus: te vei elibera de de emotii suprimate, de dureri psihice vechi si de orice alte blocaje daunatoare.

5.ORGASME CLITORIDIENE

Clitorisul este singurul organ destinat exclusiv placerii, iar orgasmele obtinute prin stimularea sa sunt singurele care nu au fost puse sub semnul indoielii.

Orgasmul clitoridian este de mai multe tipuri si el dureaza de la cateva secunde la cateva minute! De cele mai multe ori el poate fi atins atunci cand clitorisul este masat usor si cand este bine lubrifiat.

6.ORGASME COMBINATE

In timpul unui act sexual nu poti spune niciodata cu exactitate tipul de stimulare care te-a adus la extaz intrucat, de cele mai multe ori experimentezi orgasme combinate. Combinatia intalnita cel mai des este intre orgasmele clitoridiene si cele vaginale. Ar fi, insa, o mare pierdere daca aceasta ar fi singura combinatie posibila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here