Cand oamenii se gandesc la perne si pilote reducere, adesea se gandesc la confort si nu este gresit. Confortul este o mare parte a calitatii somnului. Cu toate acestea, exista o alta problema foarte importanta de luat in considerare atunci cand cautati perne si pilote reducere pentru patul dvs. – calitatea.

Alegerea unei perne si pilote reducere poate fi un proces intimidant si confuz, pe masura ce comerciantii incearca sa gaseasca noi modalitati de a face produsele lor sa para mai bune decat restul, fara a genera costuri suplimentare. Orice suma de bani pe care o platiti este risipita daca nu va simtiti confortabil sub pilota si de aceea primul pas este sa stabiliti nivelul de confort

Cand alegeti un nivel de confort pentru perne si pilote reducere, aveti trei optiuni: vara, toate sezoanele si iarna. Fiecare are o greutate de umplere diferita – cu cat este greutatea mai mare de umplere, cu atat mai caduroasa este pilota. Retineti ca o greutate mai mare de umplere nu are legatura directa cu un confort mai mare, ci pur si simplu cu o caldura mai mare. Daca preferati sa dormiti intr-un mediu mai cald, atunci o umplere mai grea va fi mai confortabila, dar daca preferati un mediu mai rece, atunci o umplere usoara ar fi mai confortabila.

Odata ce ati ales nivelul de confort pentru perne si pilote reducere, alegeti acum calitatea materialelor pentru un confort sporit si longevitatea produsului.

Perne si pilote reducere bumbac – pentru ca este fabricat din fibre naturale este favorizat pentru textura sa moale si confort. Bumbacul de 100% din bumbac este de obicei de 1/8 \”gros.

Perne si pilote reducere poliester – isi pastreaza forma si grosimea in comparatie cu alte fibre. Poliesterul este mai gros, dar mai usor, calduros. Este non-respirabil, dar rezista mucegaiului.

Perne si pilote reducere lana – sunt foarte usoare si sunt folosite pentru caldura lor. Lana este o optiune naturala si de calitate.
Perne si pilote reducere amestec bumbac / poliester sunt de obicei 80% bumbac si 20% poliester. Are avantajele bumbacului, dar mai mult moale.
Perne si pilote reducere bambus – este fabricat din bumbac 50% si amestec de bumbac organic. Bambusul este foarte respirabil.

Perne si pilote reducere puf de gasca – o legere confortabila, usoara, facuta cu pene pufoase, colectate din zona pieptului pasarii. Fiecare fibra individuala este o modalitate mai eficienta de a capta mai multa caldura.

Pene si puf – Penele mai puternice, puful mai delicat, pentru un echilibru de greutate si caldura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here