OYE_costume de baie2

Când vine vorba de a alege cele mai bune costume de baie pentru silueta ta , care va reflecta , de asemenea, personalitatea ta și bunul gust, nu există astfel de noțiuni cum ar fi ” prea mult ” sau ” inutil”!

Cea mai bună colecție de costume de baie Oye 2014 este o gamă impresionantă de piese de costume de baie care oferă o experiență specială și de neuitat! Astfel, oferind o mare diversitate de articole de îmbrăcăminte de plajă, de la piese de costume de baie la opțiuni , cum ar fi articole de îmbrăcăminte exterioară, această colecție vă va surprinde frumos cu natura sa cuprinzătoare și soluții de design creative.

Astfel încât , probabil, putem începe călătoria noastră prin fantezia de vară oferită de colecția Oye de costume de baie 2014, împodobită cu vibratii puțin minimaliste și tehnici de proiectare , cum ar fi drapings . Umbra albă, pură și geaca de piele de motociclist sunt , de asemenea, factori grozavi pentru un look chic. Piesele transparente pe care le găsim în colecție sunt , de asemenea, remarcabile.

Alte modele senzuale includ piese de transparență , precum și o altă opțiune grafic proiectată, de data aceasta vine cu un design fără bretele și, un ansamblu care măgulește corpul.

OYE_costume de baie

OYE_costume de baie2

OYE_costume de baie3

OYE_costume de baie4

OYE_costume de baie5

OYE_costume de baie6

OYE_costume de baie7

OYE_costume de baie8

OYE_costume de baie9

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here